היי

היי

היי נדמה לי שהפורום פה, בהתייחס לשאר ההודעות מעניין וניחן במימד פילוסופי מאוד מפותח. אז אולי מכאן תבוא הישועה... אני צריכה לקנות מתנה למנחה שלי. מדובר באיש העולם הגדול, מאוד פילוסופי, רוחני ואנליטי שהנחה אותי לאחרונה בפרוייקט מסויים. אני אמורה לקנות לו מתנה מעניינת, מתוחכמת ובטח לא בנאלית או שטותית. לא מדובר על משהו יקר - אלא חכם ורגיש, סנטימנטלי משהו. חשבתי לשאול אתכם,ומי מביניכם שקיבל קנה או חושב על משהו מתאים. לרעיון... תודה סברסיתות

הצעה כמעט בנאלית

אני מציע לך לקנות ספר. לא סתם ספר, אלא כזה שריגש אותך במיוחד, שדיבר או מדבר אליך במיוחד. משהו שבמובן מסוים הוא פרטי אף שכל אדם יכול לקרוא בו. זה יכול להית גם סרט או דיסק. תוכלי לגשת לחנות של ספרים ישנים ולחפש ספר נדיר או כזה שקשה מאוד להשיג. תוכלי גם לתת ספר מתוך הספריה הפרטית שלך. העיקר שתצרפי הקדשה אישית. אני חושב שדווקא איש "העלם הגדול" יעריך מתנה אישית, כזאת שלא ניתן להשיג בקוסטה ריקה או בניו זילנד. ואגב, בחרת לך שם מסקרן. בהזדמנות אשמח אם תספרי עליו משהו.

26zigi

New member
מתנה אישית

אולי כדאי להכין משהו אישי- משהו שמייצג את מה שעברתם יחד, בתוספת משפט משמעותי או הקדשה. זה לא צריך להיות משהו יקר או מורכב מדי, אבל משהו שיעביר מסר מסוים

למעלה