היי

lilo the sexit

New member
היי

מה המצב? הייתי באילת במלון קלאב הוטל...ראיתי שם השמינייה... ראיתי רק 2 פרקים אז אני לא יכולה ממש להשוות אבל...אני לא יכולה להגיד שאני שונאת את השמינייה...!אבל לפי שני הפרקים שראיתי אין ספק שראש גדול יותר טוב מהשמינייה...!מסכימים איתי בקשר לזה?(ברור...)

Ben LeVi 232

New member
טוב לשמוע../images/Emo6.gif...

ספרי יותר... איך המשחק? איך התסריט? איך התפאורה והצילומים? תודה

dj salmix

New member
תגיד

מי עשה או עושה את האתר??? כי דוגרי הכל טוב ויפה אבל אפשר קצת יותר...

lilo the sexit

New member
אמממ....

חחח לא ממש זוכרת... אני אחלום על זה ומחר אני אגיד לך...חחח... סתם...

דווקא לא נכון..אני אישית יש לי יס

ואני רואה ראש גדול ..אבל שאני אצל בת דודה שלי באופן קבוע אני רואה השמיניה ב-V.O.D וזו סדרה ממש יפה..ראיתי 6 פרקים ראשונים וההפקה מצוינת יש ליהוקים טובים לתפקידים סדרה ממש מושקעת אז אני לא רואה מקום להשוות בינהם - שתיהן סדרות ממש מצוינות

°°NaTaLi°°

New member
גם אני ראיתי אצל דודים שלי

בת דודה שלי שהינו בבית היתה כותבת הרבה ובן דוד שלי היה במחשב אז אני ראיתי ת17 הפרקים הראשונים... תיראו זה סדרה יפה... אבל לפי דעתי נראש גדול בהרבה יותר! ראיתי 17 פרקים ואני אפילו לא ממוכרת זאת הסידרה הראשונה שראיתי ולא התמכרתי! ואצל ראש גדול לקח לי בדיוק 5 דקות והתמכרתי...

gili567

New member
מה קורה פה?!?!

בהתחלה שכל ילדי פורום השמיניה נכנסו לפה ואמרו שהשמיניה יותר יפה וכל זה אז אמרתם להם לכו מפה ראש גדול יותר יפה השמיניה מכוער!!! פתאום כולם אומרים שהם ראו את כל הפרקים הראשונים?!?!?!?!?!

gili567

New member
המשך

של השמיניה... (שהם ראו את כל הפרקים הראשונים של השמיניה

°°NaTaLi°°

New member
נו מה לעשות שאין מה לראות בהוט

לא היה מה לראות אז ראיתי את זה... היתי שם 3 ימים חוץ מהטיולים וללכת למסעדה של דודים שלי לא היה לי מה לעשות כי בן דוד שלי היה במחשב ובת דודה שלי גם או שכתבה תשירים שלה אסור שיראו למרות שהיא הראתה לי כמה... ומה את רוצה שאני יעשה כל היום ישמע שירים שמתי את כל הדיסקים שאני אוהבת שיש לה... אז ראיתי תשמינייה יש שם ילדה שמי שהיה פה מהחופש הגדול מכיר ואני לא בדיוק מתה עליה אז שהיא הופיעה התחלתי לצרוח בטלווזיה חחחחחחחחחח.... זה לא משהו עובדה אני לא רצה לראות תהמשך והפרק ה17 נגמר במתח...

Ben LeVi 232

New member
איזה כיף לשמוע סוף סוף ביקורת

עניינית. אחלה «•°•M£‡Ta®u§H•°•»

חח..

אני רואה אצל חברות השמיניה...לא יודעת יש שם משו לא ברור עם פרופסור אחד שמהפנט ת'מורה והיא מקשיבה לו כמו פטי..ואז איכשהו טל מוסרי ניהיה האבא של איה וניני והקיצר..לא מבינים כלום שם..סדרה לא הכי הגיונית בכלל...חחח אין אין על ראש גדול... היא לפחות מציאותית...חחחחחחחחח

למעלה