היי

היי

שלום הגעתי מהפורום השכן קיצורי קיבה שמנוהל על ידי רוויקו ואני רוצה עזרה בדיאטה לפני שאני אלך על הניתוח

ארינה

New member
היי רועי ברוך הבא

אני יודעת שאתה בפורום של רוייקו כי אני גם שם ואני ורוייקו חברים טובים. מה אנחנו יכולים לעזור לך?

ארינה

New member
אני לא דיאטנית

ומה שאנחנו עושים זה לתמוך אחרי שהבנאדם נמצא כבר במסלול דיאטה.

ארינה

New member
לא נכון

ניתן לעשות דיאטה מסודרת שבה יהיה אפשר להרזות. אני עשיתי את הניתוחים האלה פעמיים ובסוף הוצאתי את הטבעת כי חוץ מסיבוכים זה לא עשה כלום. רזיתי עם זה מעט אך הייתי מספר פעמים על סף מוות. אז אל תגיד שהניתוח זו האופציה היחידה כי היום לאחר כל הסבל אני פחות 10 קילו רק עם דיאטה מאד פשוטה וטעימה.

ארינה

New member
נכון זה באמת אמאל´ה

הייתי מספר פעמים על סף מוות בגלל המוגלובין נמוך שהייתי צריכה לקבל מנות דם.[ בגלל דלקת חמורה בקיבה ובוושט בגלל שהקאתי דם בגלל שכל הוושט נשרטה לי וכמעט נקרעה.

ELY

New member
עכשיו יש לי מגלובין נמוך..

זה מרמז על חוסר דם? בגלל זה כל כך קר לי בקיץ???? (קר לי באופן כללי)

ארינה

New member
המוגלובין נמוך מרמז על חוסר

בכדוריות דם אדומות. ההמוגלובין מעיד על אנמיה ולכן קר לך גם בקיץ וגם בחורף. מה שאת צריכה לעשות זה לקחת ברזל. יש ברזל טבעי בחנות של GNC והוא מומלץ לפחות מבחינתי. אני השתמשתי בו והוא העלה לי תוך חודשיים את ההמוגלובין מ-7 ל-12.

mikloi

New member
../images/Emo7.gif אוי ואבוי! נשמע ממש מפחיד!!!

ארינה´לה, לא ידעתי! למה עשית את זה פעם שניה? את יודעת, לפעמים ממש מפחיד לי לחשוב כמה שכל מי שנמצא כאן נמצא ממש מרחק כמה פסיעות ממוות. באיזהשהו מקום, סכנת האנורקסיה מרחפת מעל כולנו, גם אלו (כמוני) שפיזית לא התנסו בזה מעולם. לפני כמה שנים התעלפתי. זה לא היה קשור בשום אופן לדיאטות או משהו כזה, אבל כשהאם בית שלי מהפנימיה שמעה על זה, ישר היא התקשרה והתחילה לצעוק עלי ´תפסיקי עם השטויות האלו של דיאטה!´. מרוב שהיא מכירה את המוח ה´אנורקסי´ שלי, היא הייתה בטוחה שעברתי כבר לשלב של מעשים ולא רק דיבורים, ובגלל זה התעלפתי ואושפזתי בבית חולים. גורם לחשוב קצת על הכל, לא?

מיקה???

דייייי, אל תפחידי אותי... אמא´לה!!!!!!!!!! אנשים... אתם יותר מדי יקרים לי מכדי שיקרה לכם משהו!!!!!!!! צ´מרו על עצמכם... מבטיחים??? אני אוהבת אתכם כ"כ... אבל כ"כ... הלוואי שהייתם יכולים לדעת כמה!!!!! אתגעגע המון, עדי

mikloi

New member
../images/Emo51.gif מותק!

אין לך מה לפחד, בזכותך, ובזכות כולם כאן בפורום אנחנו שומרים אחד על השני. זה באמת משהו מיוחד, הפורום הזה, אה? ודרך אגב, ארינה- המון המון תודה לך!! את פשוט קדושה שפתחת את הפורום! I LOVE YOU! וגם אותך, עדידוש!

די... מסמיקה כאן!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ארינה באמת גדולה שפתחה את הפורום... תראו איך הוא מצליח!!!!!!!!! וזה לא בזכותי, מיקה. זה בזכות כל אחד ואחד כאן, שבאמת תורם הרבה. אבל באמת. אוהבת אתכם, את כולכם... "אפילו" אותך, מיקוש...
עדי

mikloi

New member
טוב מתוקה, אני הולכת בינתיים.. ../images/Emo23.gif

לאכול איזה תפוח וגבינה לבנה.... הכי מבעס אותי שאסור לי דיאט קולה. אני מה-זה מכורה לדיאט קולה... הו, שיר הלל לדיאט קולה צונן, עם חתיכת לימון בפנים... מה לא הייתי נותנת בשביל לשתות קצת דיאט קולה.... אני מקווה שנספיק עוד לדבר לפני שאת נוסעת!! אם לא- נסיעה טובה!!!

אני פריקית של דיאט קולה!!!!!!

שותה 4 ליטר ביום... ברצינות!!! חחח...
טוב, גם אני עפה... לאכול איזה משהו לא משמין!
וגם להתקלח... פוווו, אני מסריחה!!!
אני עוד אכתוב כאן היום, אני מניחה. לא תיפטרו ממני עד כדי כך מהר... חה חה חה!!!!!!!!
שלכם, עדי הנודניקית!!! :)

ארינה

New member
אתם עושים אותו כזה

אני רק מנחה אתכם. אוהבת את כולכם מאד
ארינה

mikloi

New member
ואנחנו אותך! ../images/Emo23.gif

ועכשיו ברצינות, ברור לי שחלק גדול מהעניין זה האנשים שבאים לפורום, אבל עצם זה שהתחלת אותו, וזה שיש לך מין קארמה כזו שמקבצת סביבה את כל האנשים הטובים האלו, זה מה שעושה את ההבדל. אם כי, עליי לציין שלא ממש שומעים ממך בזמן האחרון. מה קרה?

ארינה

New member
אני קצת עסוקה

יש לי עכשיו לפני החגים קצת לחץ בעבודה ויש לי גם השבוע 3 אירועים רק עכשיו חזרתי מבר-מצווה ויש לי יום חמישי חתונה ויום שישי עוד בר מצווה אז ממש שמח לי. אבל גם אם אני לא מגיבה לכל ההודעות אני כאן וקוראת את כולן. אוהבת אותך ארינה

למעלה