היי!

shawn 1

New member
היי!

אני עובר בעוד כ6 שבועות ליס, ורציתי לדעת מה הם התוכניות שכרגע יש ביס וויקנד? ולמי שיודע, מה התכנים שיהיו בקרוב?? וגם, מתי תתחיל עונה 3 של OC??

Aviad1987

New member
העונה החדשה של האו סי

תעלה בערך בפברואר-מרץ. העונה השניה נמצאת כרגע בעיצומה. ויש הרבה מאוד דברים - פשע מן העבר, מגרש ביתי, סמולוויל, קווין היל, 8 כללים פשוטים, פחות ממושלמת, הופ ופיית' ובקרוב גם- משמרת שלישית, אברווד, 2 גברים וחצי ועוד.

shawn 1

New member
אני ממש מתלהב מההעברה שלי!

ואני ממש שמח שיש ביס ערוצים נהדריים!

shawn 1

New member
שחכתי לשאול:

יש ביס וויקנד ספיישלים למיניהם? כי באקסטרה הוט יש כול מיני ספיישלים ותוכניות שונות...?? ובכלל מה עוד מיוחד ביס וויקנד??

Aviad1987

New member
מה שמיוחד זה שהוא ערוץ מעולה

כיף טהור לסופי השבוע. אני לא בדיוק יודע מה הולך באקסטרה הוט .. :|

קובי221

New member
ויש בערוץ מבחר מהסדרות ריאליטי...

הכי טובות, כדוגמת "הישרדות", ו"המירוץ למליון",[שממשיכות איתנו עונה אחר עונה, אחלה של סדרות] היא גם שכחה להוסיף סדרות לבני הנוער כגון:"מגרש ביתי" ו"סמוייליל" המצויינות.

Aviad1987

New member
מי זה "היא"?

אני? :| אז זה "הוא"

shawn 1

New member
אגב, יש לי שאלה דחופה!

אמא שלי סיפרה לי קודם שרוב הבנות בעבודתה מדברות על שעברו להוט, עכשיו, אני ממש לא שם עליהן, אבל אחת מהן אמרה לאמי שלא כדאי לה להתחבר ליס מכיוון שהם גונבים כספים, וברגע שיש להם תישראכרד שלך, אתה אבוד, הם עושים מה שהם רוצים ומתפרעים, ושפעם אחת, במקום לקחת לה בחשבון 200 ש"ח, הם לקחו 2000 ש"ח. הייתכן? ותענו באמת!

Aviad1987

New member
לי אישית גנבו 50 אלף דולר מהחשבון.

נו תעשה לי טובה חחחחחחחח. איזה שטויות. בטח רוב הבנות בעבודתה הן מאותה המשפחה

shawn 1

New member
חחחחחחחח יכול להיות.....ח

אבל, זה גם נכון שכמעט כול שבוע יש משו חדש וטוב וגדול ביס וויקנד, ובכלל ביס?? ככה הרבה סיפרו לי, שביס וויקנד כול איזה שבוע יש פרסומת לתוכנית חדשה...זה נכון??

JTיXל

New member
מה זה השטויות האלה???

ואם קורה שאם עושים כזאת טעות(טעות של ילד בן 5) אז נראה לך שהם לא יחזירו את הכסף?

shawn 1

New member
אני לא וידע.. כי פשוט יש חברות

שמרמות אנשים וזה... אז חשבתי אולי... אבל לא נראה לי כבר...

Tinty

New member
ברור.

הרי yes חברת ענק שמכופפת את כל חוקי מדינת ישראל ומסובבת אותן על הזרת. זכור שרשויות השלטון במדינה כל כך מפחדות ממנה, ולא מעזות לעשות לה כלום מחשש שyes תפרק אותה. (נו, אולי תרד כבר מהשטות הזו? או לפחות תפסיק לדבר עליה?)

shawn 1

New member
תגיד מה נסגר איתך?! אני רק רוצה

לדעת לאן אנ נכנס בנאדם! אתה לא צריך להתעצבן מכול שיט קטן! CHILL! אני רק אמרתי משו ששמעתי וחשבתי שאולי אולי יכול להיות אולללי שזה נכון... בסדר???

למעלה