היי...

וינסנטי

New member
היי...

אני במצב כעת של אהבה נכזבת [עד כמה שזה אפשרי בגיל 14...].. ואין כמו השירים השקטים של the wall כדי לעודד, באמת.. במיוחד hey you... מצטער, הייתי חייב לשפוך :(

אהבה נכזבת בהחלט אפשרית בגיל 14

אני חוויתי אותה לראשונה בגיל 11, כמדומני (ומאז לא הפסקתי). אלו שירים באמת מתאימים לעודד מאהבה נכזבת, לדעתכם? וזה לא חייב להיות של הפלויד. הממ... בואו נראה מה הבחירה שלי.... לאופטימיים שבינינו: One way or another של בלונדי. Red Hot Chilli Peppers - רוב השירים שלהם. והרבה, הרבה שירים של הוסקר דו. למשל: I'll Never Forget You, Never Talking to You Again, Don't Wanna Know If You Are Lonely, Terms of Psychic Warfare לפסימיים: Remains to be Seen, You Don't Have to Tell Me Now ו-2451 של גרנט הארט. של הפלויד? Wish You Were Here כמובן, וגם SOYCD. עוד לא החלטתי אם אלו שירים אופטימיים או פסימיים. מה דעתכם?

Shakty

New member
SEA SONG של וויאט - תמיד מעיף אותי

ותמיד לוקח אותי לאותה בחורה ששברה לי את הלב (ה#ונה)...

Aint no sunshine

When she`s gone...van morrison ליווה אותי תקופה לא מבוטלת. כמוכן קולדפליי לד זפלין. אהבתי את הבחירה ברד הוט

vegetable man

New member
sigur ros - לטוב ולרע

עושה לי אסוציאציה הן לדברים הטובים והן לרעים שאהבה מביאה איתה. וגם מה שהזכירו פה תופס

חרטושה

New member
מי אלה?

אני כל הזמן שומעת את השם זה. אני יודעת שהם איסלנדים נדמה לי, ויותר מזה... כלום. לפני כמה זמן נתקלתי בשם הזה בפעם הראשונה ולא הבנתי מה, מאיפה, למה, עכשיו אני כל הזמן שומעת את השם הזה.

vegetable man

New member
הם אכן איסלנדים

להקה די חייזרית. שרים ב...איסלנדית. אבל המוסיקה פשוט שמיימית! בימים אלה יוצא הרביעי שלהם, שנקרא Takk (תודה, באינסנדית...). משמיעה ראשונה, פשוט מצויין, הרבה יותר קל לעיכול מהקודמים שלהם, גם קצת יותר שמח מהקודמים היותר קודרים משהו. המוסיקה שלהם חרישית, אינטימית ומינימליסטית כזאת רוב הזמן, למרות שיש גם רגעים עוצמתיים יותר. לסולן יש קול חולמני ומשונה כזה. גם אם לא תביני כלום ממה שהוא אומר, תרגישי שהמוסיקה הזאת פשוט משדרת המון אהבה, היא פשוט כובשת. ומי שרוצה להבין, יכול, אם קצת מאמץ...וכמובן שאשפר למצוא שורשים לפלויד. מומלץ לכולם!

DOCTOR ROBERT

New member
לא יודע למה,

אבל אותי מאוד מעודד לשמוע את snow goose של קאמל. במיוחד הקטע עם החליל בשיר השלישי

רוברט, יקירי

להבא אנא שרשר את ההודעות שלך למקום המתאים. כאן, ההודעה שלך אינה משורשרת במקום המתאים. שים לב.

deePink

New member
שפוך חופשי, ../images/Emo13.gif

*אבבא יש משו בשירים שלהם של כל פעם גורם לי להעלות חיוך... אני מדברת על השירים הקופצניים שלהם... *כמו שציף אמרה: רד הוט. לא יודעת למה אבל תמיד Californication לוקח אותי למקום אחר... ובכלל, אני אוהבת לשמוע שירים עם כמה שיותר קצב קופצני ושמח =) לא הבנתי איך החומה מעודדת אותך... היא עושה לי יותר רע שאני עצובה...

deePink

New member
וכמובן,

מידל נמצא במערכת בריפליי תמידי שאני עצובה ככה אם יצאתי לכמה רגעים שאני חוזרת... בחדר שלי יש אוירה הרבה יותר טובה ^^

למעלה