היי

הראל17

New member
היי

שלום, אני בן 17, עולה לי"ב ורציתי לדון אתכם במצב החברתי שלי יש לי ארבעה חברים טובים חלק פחות וחלק יותר אבל בסך הכל 4 חברים ממש טובים אבל חוץ מזה אין לי בכלל חברים וגם לא ידידות (שלא לדבר על חברה) מה דעתכם?

balcony

New member
תראה...

זה לא חשוב מה דעתנו, אלא מה דעתך. אם טוב לך עם המצב, אז אין לך מה להתעסק בעניין. לעומת זאת, אם אתה מרגיש שזה לא מספיק לך ואתה רוצה להעשיר את חיי החברה שלך אז תנסה להיות "ידידותי יותר"... בכל מקרה- זה הכל תלוי באיך אתה רואה את מצבך.

דעתי בנושא . . .

חברים לא נמדדים לפי הכמות אלא לפי האיכות, עדיף חבר אחד טוב מ-1,000 סתם חברים !!! מקווה שעזרתי Dj made in israel

עדן*

New member
הראל!

אני מצטרפת לחברי לפורום שכותבים שעדיף חבר טוב ואמיתי מהרבה חברים לא אמיתיים... וחוץ מזה מה אכפת לך מה אנו חושבים, השאלה היותר מעניינת היא אם אתה מרוצה מהמצב שלך אז סבבה. ואם לא אז צא ותכיר חברים וידידות דרך הצא´ט, דרך הפורום , בדיסקוטקים. ביי עדן

הראל17

New member
well, thats the problem

I agree with all of you that a few real good friends are better then alot of them, and my friends are real good friends. however, I would like to meet new people, and this is the problem: where can i meet new people?

djoren

New member
עכשיו מצאת עוד חבר ../images/Emo13.gif

איך זה נשמע אחי?

צרף אותי...

לדעת החברים, אני חושב שאיכות החברים ולא הכמות היא החשובה. אני חושב שמצבך טוב, ואם אתה מעוניין להגדיל את מעגל החברים אז יש הרבה דרכים לכך. שלומי

הראל17

New member
וכמו שכבר אמרתי

אני מסכים איתכם בקשר לאיכות החברים. אבל כל זאת, אני רוצה לפגוש אנשים חדשים, ולא ממש יודע איפה...

למעלה