היי איך היה השבוע הראשון בבית הספר? ידעתם שיש עוד רק 42 שבועות עד לחופש הגדול...??
B brbrita New member 8/9/01 #1 היי איך היה השבוע הראשון בבית הספר? ידעתם שיש עוד רק 42 שבועות עד לחופש הגדול...??
ע עיניים חומות New member 8/9/01 #2 אצלי הכול ס22ה... כל כך נהניתי לבוא לבית ספר,גם ללמוד(תלוי במקצועות)...הכי נהניתי -עם חברים ,כמובן . המחנכת שלי טובה, אני אוהבת אותה...בקצור עבר עליי השבוע מצוין. אני מקווה שזה ימשך כך... רק בזמן שיש מבחן-אין לי מצב רוח. אם אין-אז אני מאושרת!!! מה עם השבוע שלך?
אצלי הכול ס22ה... כל כך נהניתי לבוא לבית ספר,גם ללמוד(תלוי במקצועות)...הכי נהניתי -עם חברים ,כמובן . המחנכת שלי טובה, אני אוהבת אותה...בקצור עבר עליי השבוע מצוין. אני מקווה שזה ימשך כך... רק בזמן שיש מבחן-אין לי מצב רוח. אם אין-אז אני מאושרת!!! מה עם השבוע שלך?
B brbrita New member 8/9/01 #3 מממממממ השבוע די טוב אבל אני כבר רוצה להיות בסוף השנה..... אני שמחה לפגוש כל זמן את חברים אבל רק ל20 דקות, לא מספיק בכלל!!! והלימודים,מעצבנים כתמיד...!
מממממממ השבוע די טוב אבל אני כבר רוצה להיות בסוף השנה..... אני שמחה לפגוש כל זמן את חברים אבל רק ל20 דקות, לא מספיק בכלל!!! והלימודים,מעצבנים כתמיד...!