היי

chips

New member
היי

ההודעה הזאת תהיה קצרה לא מזמן חזרתי מחיפה וקיבלתי בשורות רעות . אני עייפה והראוש מתפוצץ לי. deep אם הייתי ניגשת אליך שם מה בידיוק הייתי אומרת ? Tני צ´יפס מהפורום? פדיחה קראתי את התגובה על גוף ונפש יש לי מה להוסיף אעשה זאת היום מאוחר יותר או מחר יש לי גם מה להגיד על זכויות חיות ושיוויון נשים שבוע טוב גמר חתימה טובה

Jerald_Admonds

New member
צ´יפסי!

הממם מוזר אני כרגע אוכל צ´יפס.. טוב לא נורא, בכל אופן הייתי ממש ממש רוצה את המספר איי סי קיו שלך:) שלי הוא 42209826 ואם את לא רוצה אותו, אז כל אחד בפורום רשאי להוסיף אותי לרשימה שלו! באהבה, שי.

deep ocean

New member
לדעתי היית אמורה לבוא

ולשאול אותי-קוראים לך מיכל? אם היית טועה-הבחורה הייתה אומרת לך לא. לא קרה כלום רק היית מקבלת לא :) קיבלת בשורות רעות? אוייש מקווה שתרגישי יותר טוב מחר אחרי שתתעוררי משינה ארוכה! לגבי זכויות נשים-אשמח לשמוע! :) חיבוק מיכלי

chips

New member
בוקר חזרתי אתמול

מביקור משפחתי בחיפה . יש לי משפחה בטיבעון שזה מקום ממש מדהים .שם גם ביקרתי משהיא שאני ממש ממש אוהבת . אישה בת 70 + שלפני כמה שנים גילו לה סרטן הייתה בטיפולים והייתה בסדר בואו נגיד שכל פעם (אחרי הפסקות) מגלים שהסרטן מתפשט. אבל למרות כל זה היא תמיד מחייכת . יש לה מן התלהבות בקול. אופטימיות ומשדרת חום. גם כן מאמינה ברוחניות והילרם למינהם .לוקחת כל מיני herbs . אישה עם לב זהב . תמיד אחרי ביקור אצלה אני מלאת אנרגיות. אחרכך ביקרתי משפחה על הכרמל ומשם המשחתי לחברים שלא ראיתי המון זמן. דיברנו קישקשנו. ואז היא מספרת משהיא שאני מכירה אישה נפתרה אתמול בלילה . סתם ככה הילדם חזרו מבית הכנסת וראו אותה שוחבת ללא רוח חיים לא אדם חולה . שומר על האוכל. היגעתי למסכנה שהחיים האלה כלכך לא צפויים . אתה יכול ללכת לעבודה .לנשק למשפחה שלום ומתנגש אווירון לתוך הבינין. החיים האלה פשוט בילתי צפויים . זה מפחיד

chips

New member
deep הישארתי

לך את הפרטים שלי באי סי קיו שלך אני

chips

New member
זכויות נשים וחיות אחרות ../images/Emo8.gif

טוב קודם אקדים ואומר שאני אישה
וגם אומר שאני לא מאמינה שמקומה של האישה הוא במטבח . אבל גם אומר שאני לא מאמינה שאישה שווה לגבר ויכולה להגיע לאותם השגים. אנחנו בנויים אחרת . חושבים אחרת. לכל מין יש את התפקיד שלו בעולם. בקשר לחיות והזכויות שלהם . לי יש חתולה סיאמית וכלבת זאב שעלו איתי לארץ. אני לא משתמשת במוצרים שנוסו על חיות. אני בעצמי היפגנתי (בחו´ל) נגד ניסויים בבעלי חיים באוניברסיטה. והייתי חברה ב world wildlife foundation וב Greenpeace . ורציתי פעם להיתנדב בunicef (UN childrens foudation)אבל זה לא יצא. אני צעצמי טיפלתי בכמה חיות חולות. שבוע טוב

קרן אור8

New member
שולחת אור ואהבה

קראתי שקיבלת בשורות רעות , מקווה שהיום יהיה יותר טוב ... שולחת לך אור ואהבה שבוע טוב באהבה קרן אור

למעלה