היי

noooonameeeee

New member
היי

אני בכיתה י' יש לי כמה שאלות על המסע לפולין. כל פעם שאני שואל איזו מורה בצפר היא אומרת יש עוד זמן.. אז קודם כל כדאי ללכת? מה רואים שם? זה בבית מלון או אכסנייה? כמה בערך עולה? תודה לעונים. זה ממש חשוב לי.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif יש עוד קצת זמן ../images/Emo8.gif

כן, כדאי. רואים אתרים שקשורים לשואה בעיקר. מלון. בערך 1000$

R e A

New member
כמה תשובות

1.זה לא שאלה של כדאי. זו חוויה של פעם בחיים שאם יש לך את האפשרות לעבור אותה, בשום פנים ואופן אסור להפסיד! אם אתה יכול לצאת - תצא! 2.ב8 ימים האלה, אתה בעצם תראה את פולין לאורכה ולרוחבה. עם התמקדות על אתרים יהודיים [בתי קברות, בתי כנסת רובעים יהודיים] הקשורים לשואה [מחנות השמדה, גטאות]. בנוסף גם תבקרו במקומות שפחות קשורים ליהודים ולשואה, אחרי הכל המסע הזה הוא לא 8 ימי דכאון, וצריך להשתחרר קצת, אז מבקרים במקומות כמו שווקים שונים בערים שונות, בהם תקבלו זמן חופשי לקנות כל מיני מזכרות או מה שתרצו, קניונים, תראו גם את האיזורים היפים של פולין ותזכו גם להסתובב אולי בערים הפולניות ברגל. יש שם ערים מדהימות. זה באמת על קצה המזלג. רואים שם כל כך הרבה. חבל להפסיד מסע שכזה. 3.ישנים בבתי מלון. 4.המחיר נע בד"כ בין 1000-1100 דולר, לא כולל המלגות השונות שניתן לקבל. מקווה ששוכנעת. חבל לך על הזמן אם אתה לא יוצא

למעלה