היי :)

girly sap

New member
היי :)

מה נשמע איתכם? הכל טוב? יופי... כבר כמה זמן שחברות שלי מקניטות אותי שאני מתחילה עם בנים או מפלרטטת איתם... יש בזה משהו... כי אני מטבעי בן אדם חביב וקליל שמרבה לצחוק עם אנשים וגם אם זה נכון אז אין לי בעיה עם זה, גם עם החלק שהן קוראות לי חרמנית... למרות שאני לא... אבל בסדר... מה שמעסיק אותי הוא זה -ממתי נהיינו חברה כזו שאומרת שאם את צוחקת עם בני המין השני את בהכרח רוצה סקס או חבר?

Zoharrr

New member
היינו כאלו תמיד....

רוב הבנות עושות את זה לחברות שלהן. בגלל זה כל החברות שלי הם חברים. נגמר לי מבנות...

בנות הן גם

קנאיות ולכן הרבה פעמים קשה לבנות להיות חברות של בנות, הן צרות עין ובתחרות, ואם מישהי נראית טוב יותר מהשנייה אז בכלל...

Cobe Anan

New member
נכון שאם גם אני אלכלך תיכנסו בי?

מתי, איך ולמה נהיינו חברה כזאת? לכו תבינו.. יכול להיות שבשביל בנות מאותגרות מחשבתית, להיות ביצ`יות נותן להן תחושה של עמדת כוח, והן מפחדות לאבד את הכוח שבלא-לשים-זין-על-אפ`חד, גם אם זאת חברה שלהן שדופקת את המערכת. האמת היא שבחורה נחמדה שיודעת להראות שהיא ברמה שלך- גם אם לא בשבילך, מעוררת אצלי יותר כבוד. כי מי מינה את פוסטמה פלונית ופקצה אלמונית לאלוהים? לא שמות עלי? קבלו פרצוף: :-I (לא אכפת לי!). תמשיכי להיות נחמדה וחברותית, את תזכי להכיר ככה הרבה אנשים מעניינים, החיים שלך יקבלו הרבה גוונים. החברות שלך? שישמרו על עמדת כוח, אולי יום אחד הן יאמצו כלב שיקנה את זה. זהו.

למעלה