היי הרי לכם ICON שבניתי בMAYA זה אמור להיות ICON לפרויקט מגורים שאני עובד עליו לתגובותכם
3 3D man New member 9/10/01 #1 היי הרי לכם ICON שבניתי בMAYA זה אמור להיות ICON לפרויקט מגורים שאני עובד עליו לתגובותכם
3 3D man New member 9/10/01 #2 והרי לכם NEED HELP אחד מהבניינים כמו שאתם רואים אני צריך עזרה בטקסטורה של דשא שטובה לתמונות רחוקות כלומר טקסטורה שחוזרת על עזמה בלי שישמו לב תודה
והרי לכם NEED HELP אחד מהבניינים כמו שאתם רואים אני צריך עזרה בטקסטורה של דשא שטובה לתמונות רחוקות כלומר טקסטורה שחוזרת על עזמה בלי שישמו לב תודה
P preacher New member 10/10/01 #5 לא חייבים טקסטורה ברמה גבוהה תבנה חומר עם blend או mix שמכיל שילוב של noise ומפת טקסטורה. ככה יהיה לך צבע של דשא אבל גם אלמנט פרוצדורלי שלא חוזר על עצמו. הכי טוב לשלב שתי מפות רעש - אחת מאוד גדולה בשביל רינדור מרחוק ואחת מאוד קטנה בשביל רנדור מקרוב.
לא חייבים טקסטורה ברמה גבוהה תבנה חומר עם blend או mix שמכיל שילוב של noise ומפת טקסטורה. ככה יהיה לך צבע של דשא אבל גם אלמנט פרוצדורלי שלא חוזר על עצמו. הכי טוב לשלב שתי מפות רעש - אחת מאוד גדולה בשביל רינדור מרחוק ואחת מאוד קטנה בשביל רנדור מקרוב.