היי..

rona107

New member
היי..

אני כבת 18 בת לאם שחולה בטרשת נפוצה אמא שלי חולה כ-12 שנה במחלה הזו ,מכל 12 השנים הללו הגעתי למסקנה שהמון אנשים אינם מכירים את המחלה ואינם מכירים את המושג "טרשת נפוצה" זה הפתיע אותי מאוד . רוב העולם מכיר במחלות כמו איידס ,סוגי סרטן וכו' בשנות ה-80 לא ממש הכירו במחלות ,עד שהתחילו לפרסם ולהסיק מסקנות לגבי התסמינים,תופעות ,פירסמו בטלוויזיה,עיתונים שונים וברדיו על סוגי סרטן ועל מחלת האיידס,עשו קמפיינים ותשדירי תרומות למחלות האלה וישנם עוד מחלות שעשו להם את אותן הפעולות ושמחתי לגלות שזה מאוד עזר למודעות של אנשים בארץ ובעולם,המון אנשים מפסיקים לעשן מכוון שיש מחקרים שמראים שעישון הוא הגורם העיקרי ביותר לסרטן,עכשיו מה שאני באה לומר פה זה שלטרשת נפוצה אין כל כך מודעות ,אנשים לא מכירים,אין פירסום על המחלה,תשדירי תרומות וכו'.זה מאוד מפריע לי כי אין קצה חוט אפילו לדעת ממה נובעת המחלה, איבדתי תקווה בנוגע למציאת הסיבה למחלה ובעיקר למציאת התרופה.נימאס לי לראות את אמא שלי סובלת 12 שנים,יום יום ,שעה שעה כל דקה וכל שניה מהמחלה הנוראית הזאת שמדרדרת את חיה לתחתית.הגיע הזמן שיראו בטלוויזיה על האנשים החולים במחלה הזאת ,לחקור יותר על הנושא,הגיע הזמן שהרופאים יגידו את התסמינים ומה צופן העתיד לחולים ולא לומר את זה בדרך עדינה כי מפה הכל הולך להידרדר.

תגובה

אני מסכיר כי הגברת המוגעות למחלה מעלה את האפשרויות לקדם את הבנת המחלה ומציאת טיפולים טובים.

למעלה