היי...

ForMyPain

New member
אה..

ואת יודעת... ראיתי את הכינוי שלך בפורום הזה ובעוד אחד ומצאתי את עצמי כותבת את הכינוי שלך המון פעמים ביומן שלי. =\

living a lie

New member
../images/Emo182.gif

לצערי שלומי גם לא משהו... אני כותבת בפורום הזה וב"תמיכה נפשית לצעירים"... יש לך מסנג'ר?

N a r n i a

New member
לשתיכן

כמה פעמים הייתי שם, וכמה פעמים אני קוראת הודעות של בנות בדיוק במצב שלכן. כמו כל התמכרות אחרת - אפשר לצאת מזה. אבל כמו עם כל התמכרות אחת, אם אי אפשר לעשות את זה לבד (ובד"כ אי אפשר) צריך קצת עזרה מבחוץ. לא שמעתי על קבוצת תמיכה או עזרה עצמית למקרים כאלה, אבל יש אנשים מקצוע טובים שיכולים לעזור. ולמה אני מתכוונת באנשי מקצוע? זה יכול להיות פסיכולוג או פסיכיאטר (רוב האנשים במצבכן שדיברתי איתן היו כבר אחרי כמה נסיונות לא מוצלחים איתם, אבל עדיין - יש ביניהם כאלה שמספיק קשובים כדי לעזור ולא רק רושמים הערות במחברת), או מטפלים ברפואה משלימה (פרטי, או דרך קופות החולים). על האופציה האחרונה אשמח להרחיב כאן או במסרים (לפי בקשה), כי זה מה שעזר לי בסופו של דבר. חשוב שתדעו - אתן לא לבד, ואפשר לצאת מהמצב הזה. אם תרצו עצות יותר אישיות, אל תהססו לשלוח לי מסר. רק דעו שהדבר הכמעט הכי חשוב - הוא לדעת לפנות ולבקש עזרה, וממי לעשות את זה.

למעלה