היי

מיטללל

New member
היי

מה קורה?:) אני שמחה שהיום הפורום היה קצת מלא חיים (ותודה למלך הבלהבלה ולביתריסט),, נושאים כבדים בפתח - הייתי היום בקניון עם ידיד (מי שיקרא את ההודעות שלי בימים האחרונים יחשוב שאני כל היום רק בקניונים ומסיבות. אז........... לא) בכ"מ אכלנו כמו בהמות ופתאום התיישב קרוב אלינו איזה אדם מבוגר, שאכל גלידה. הוא היה נראה בודד כזה, עצוב... לא יודעת איך להסביר (אני קולטת אנשים בחצאי שניות לולעולם לא טועה) וגם לא הייתה לו טבעת, חושיי אומרים שהוא לא נשוי... לא יודעת למה, לא מכירה אותו, לא יודעת מה בכלל עובר עליו.. אבל זה עשה לי ממש עצוב בלב.. הוביל אותי למחשבות... גם על כל האנשים שנשארים לבד לעולמי עד (אח של סבא שלי.. לדוגמא מעל 80. מקסים. נשאר לבד עד היום...) זה עצוב :( וגם, אתם מאמינים באהבה לכל החיים ? לא יודעת.. נדמה לי שאני כבר לא.... (לא לכולם. לא לתמיד) סתם אוף...,,,,

ChilD SouL

New member
אהבה לכל החיים../images/Emo35.gif

עם אותו בנאדם
לא הבנתי כ"כ.

מיטללל

New member
אז קראי שוב

וכן, אהבה לעולמי עד, עם אותו אדם. (להיות כל הזמן במצב אהבה, עם אנשים אחרים, לא נחשב)

ChilD SouL

New member
אם כך...

לא, אני לא חושבת שיש אהבה לעולמי עד. אהבה מתישהו נעלמת ואז נשארים כל אותם רגשות אחרים, כגון: אמון, תשוקה, חיבה, ביטחון וכו' שהם אלה שגורמים לבני זוג להחזיק מעמד יחדיו עד המוות.

bolaaa

New member
היי..

אממ אני לא מאמינה באהבה. אני חושבת שקיימים רגשות אך כולם מהמוח. ה-כל פסיכולוגי. כמו שאנשים מכניסים את עצמם לכל האובססיות ולכל השגעונות. בקיצור הכל פסיכולוגי. ממ.. חבל על הבנאדם, לבד כל חייו. אל תהיה מבואסת. כנראה שהם בחרו במצב הזה. כי הרי אם הם היו רוצים לשנות משהו הם היו עושים את זה למרות הגיל. והאדם שראית בקניון יכול להיות גרוש.=\ אוהבת נופר.

keren888

New member
יש אהבה!!

האהבה קיימת!!! וזו לא אובססיה.. ולא תלותיות..ולא נעליים..מה שאני לא שוללת את זה אבל יש אהבה שהיא אינה קיימת עם אותם דברים כאלה.. תקנו אותי אם אני טועה!!

keren888

New member
אכן עצוב..

אל תהיי כזאת פסימית... אולי סתם מבועס ממשהו אז הלך להשתחחר קצת מזה בקניון.. אבל אני תמיד לא משנה מה קורה כשאני רואה משהו אני תמיד משתדלת לנסח אותו לדבר אופטימי. לא שאני אומרת שאין דבר כזה.. פשוט למה לחפש לך מחשבות אפורות כשאפשר למצוא מחשבות שמחות בשפע?? לא עולה לי כלום כרגע כי אני קצת ממהרת..אבל תחשבו על זה..

מיטללל

New member
אני מאוד מאמינה באהבה

חוויתי הרגשתי קיבלתי ונתתי אהבה אני רק לא מאמינה ב.. "לעולמי עד". לא ממש.... ואני בכלל לא פסימית... אני אחת החייכניות דווקא... (גם בפנים) לא יודעת, רק לפעמים מבט עצוב של מישהו אחר, איכשהו עושה לי אובר רע.

טוב אין לי כוח להודעה רצינית מדי

מאמין בהחלט באהבה לכל החיים. יש מיליון סיבות למה אנשים נשארים לבד, ואין לי ממש כוח לרשום אותם כרגע.

מיטללל

New member
אם אין לך כוח, אפחד לא מכריח אותך

להגיב:) ושיהיה לילה מצויין לכולם!

תשמעי מיטל

בן אדם חכם אמר לי שאהבה היא כמו פרח צריך לטפח אותו ברגע שמזניחים הוא נובל וככה אני רואה את זה ועכשיו במיוחד אהבה נשארת חזקה כל עוד את אוהבת לתת לבן הזוג שלך בלי לראות מה את מקבלת חזרה ממש אומרים אהבה אמיתית היא אהבה שלא תלוייה בדבר זה הכוונה שהיא לא תלוייה במה שתקבלי אלא עצם הנתינה לבן הזוג תעשה אותך מאושרת זה כמו שחיוך אחד של האקסית היה עושה לי את היום במלוא מובן המילה זו אהבה אמיתית ואם שני בני הזוג אוהבים ככה היא לא תנבול לעולם

למעלה