היי....

היי....

קודם כל נעים מאוד אני אורטל, וזו פעם ראשונה שאני כאן...שמעתי על הגיים בויז לא מזמן, ואני חושבת שהם קבוצה מאוד מוכשרת...ויש שיר אחד שממש משך אותי, מעבר לשירים השונים להם ששמעתי (אשמור את ליבי, הזדמנות שניה, שמחה) הוא השיר גליה..וכל פעם שאני שומעת אותו עולה בי אותה השאלה שממש מסקרנת אותי...בעקבות זה שאני מכירה אותם מעט מאוד זמן אני עדיין לא מצליחה להבדיל ולזהות מי שר מה...ואני לא יודעת אם אי-פעם תחו פ שרשור שכזה, ואם כן אני מתנצלת, אני פשוט מוכרחה לדעת, מי שר מה... הנה המילים של השיר ממש תודה לכל מי שתעזור/יעזור לי... או גליה בת הרים יפייפיה שבלבלה לי את הלב גם של אושר וכאב וגם ביום אחד בהיר ואת עצמי שוב לא מכיר כי את שינית אצלי הכל שוב בלעדייך לא יכול או או או או תני הכל רק תקבלי או או או או כל העולם מה שתרצי או או או או אני שלך אל תפרדי שימי כף ידך בכף ידי שימי ידך בכף ידיי אני ושלך ואת שלי לא משנה מה הם אומרים רגש גדול גם עם מילים אני עומד פה מולך שוב בעינייך מסתבך כי הכחול של אהבה אני סוחב לעמידה או גליה ילדה אישה כמו משחקת מפתה פורטת את מיתר ליבי אני צריך אותך איתי או או או או תני הכל רק תקבלי או או או או כל העולם מה שתרצי או או או או אני שלך אל תפרדי שימי כף ידך בכף ידי שימי ידך בכף ידי אני שלך ואת שלי לא משנה מה הם אומרים רגש גדול גם עם מילים שוב תודה:)

ברוכה הבאה =]]

אני ספיר בת 15 מת"א=]] ויפה שאת יודעת תמילים =] השתלבות מהירה

ממממ.. כנסי

או גליה בת הרים יפייפיה שבלבלה לי את הלב גם של אושר וכאב- אביחי וגם ביום אחד בהיר ואת עצמי שוב לא מכיר כי את שינית אצלי הכל שוב בלעדייך לא יכול- ערן או או או או תני הכל רק תקבלי או או או או כל העולם מה שתרצי או או או או אני שלך אל תפרדי שימי כף ידך בכף ידי- כולם ושרון שימי ידך בכף ידיי אני ושלך ואת שלי לא משנה מה הם אומרים רגש גדול גם עם מילים- כולם אני עומד פה מולך שוב בעינייך מסתבך כי הכחול של אהבה אני סוחב לעמידה- אושרי או גליה ילדה אישה- כולם כמו משחקת מפתה פורטת את מיתר ליבי אני צריך אותך איתי- אדם או או או או תני הכל רק תקבלי או או או או כל העולם מה שתרצי או או או או אני שלך אל תפרדי שימי כף ידך בכף ידי- כולם ושרון שימי ידך בכף ידי אני שלך ואת שלי לא משנה מה הם אומרים רגש גדול גם עם מילים- כולם אני כמעט בטוחה ודרך אגב ברוכה הבאה מאמי.. אני אדווה תהני פה

אממ והיה שורה אחת ש ...

רשום: מבינים שזה קשה לבחור את מי ליבך רוצה אבל תחליטי ומיד בסוף תישארי לבד מי אומר את מה שבהדגש

ובאתר שלהם רשום

"אני עומד פה מולך שוב בענייך מסתבך בים כחול של אהבה אני שוחה בעמידה " תחליטו מה המילים אני מבולבלתתתתת

אדווה אומרים:

"אני עומד פה מולך שוב בעינייך מסתבך, בים כחול של אהבה אני שוחה בעמידה"

אתם משגעים אותייי

בטוח
מה אומריםםם
באתר אחד כתוב זה ובאתר אחר כתוב זה וואייי מה אומרים איזה מילים מסובכות

אבל לא בטוח ...

כי תשמעי טוב טוב ת'שיר ... וחוץ מזה יש לי אתר שכתוב מה שהיא אמרה .. אז מה מהם נכוןןןן

למעלה