היי...

sivan 831

New member
היי...

כל הכבוד על הפורום...הוא ממש מעניין ונרניה היא באמת מעניינת(ודומה ל"הארי פוטר" ו"שר הטבעות"..) יש לי כמה שאלות : 1.האם יהיה די וי די מתורגם לעברית של הסדרה/סרט המצויר/ת ששודר/ה בערוץ ? ואם כן,מתי יהיה ? 2.אשאל: מה דומה ומה שונה בין "נרניה","שר הטבעות" ו"הארי פוטר"(הספרים והסרטים) מבחינת שחקנים ושחקניות,עלילה,תפאורה,רמת משחק בסרטים,דמיון לדמויות שבספרים,הזדהות עם הדמויות שבספרים ושמופיעות בסרטים,תרגום טוב של הספרים וכו' ? ומי יותר טוב לפי דעתכם מבחינת כל הפרמטרים שצוינו,"הארי פוטר"/"שר הטבעות"/"נרניה" ואפשר גם לצרף נימוקים... זוהי השוואה בין "נרניה" לבין "שר הטבעות" ו"הארי פוטר"... ראיתי את הסרט החדש(הראשון) של נרניה,"האריה המכשפה וארון הבגדים" וממה שראיתי הוא ממש יפה...וסוזן,פיטר,אדמונד ולוסי בספרים ובסרטים של נרניה מזכירים לי קצת את הארי פוטר,ג'יני,רון והרמיוני...הם ממש נראים לי דומים להם..והסרט היה ממש מעולה וממש הזכיר לי את הספר... עוד 2 שאלות ששכחתי: 3.מי השחקנים והשחקניות שמופיעים בסרט החדש של נרניה,מה שמותיהם ? האם בנרניה החדש יש גם שחקנים מסרטי הארי פוטר ? מי מהשחקנים והשחקניות שמופיעים בסרט החדש,הראשון של "נרניה" ימשיכו לסרטים הבאים של נרניה ? 4.מתי ייצא הדי וי די של הסרט הראשון והחדש של נרניה ? והאם ידוע מתי יצולמו הסרטים הבאים של נרניה ומתי הם ייצאו לבתי הקולנוע ? מתי יהיו בפורום תמונות מהבכורה/ות של הסרט החדש של "נרניה" שיש עכשיו בקולנוע ? ומתי תהיה מסיבת השקת הדי וי די של "נרניה" ? 5."הקוסם מארץ עוץ"-כמה ספרים וסרטים היו ב"הקוסם מארץ עוץ" ? מאילו שנים הסרטים ? היתה סדרה על "הקוסם מארץ עוץ" ששודרה בערוץ 1,כמה פרקים היו בה ? והאם כל סרטי "הקוסם מארץ עוץ" יצאו/ייצאו בתרגום לדי.וי.די. ואיפה ניתן להשיגם ? האם הסדרה של "הקוסם מארץ עוץ" תצא גם היא לדי וי די ? ואיפה ניתן להשיג את ספרי "הקוסם מארץ עוץ" והאם הם מעניינים ? אני פשוט מנסה להשיג מידע על זה כי שמעתי שדיברו שהיתה סדרה של "הקוסם מארץ עוץ"(כמו הארי פוטר" ו"נרניה") ושזה לא רק סרט אחד... אשמח מאוד לתשובותיכם על כל שאלותיי...וכל הכבוד על הפורום ! הוא ממש מעולה... תודה....

sivan 831

New member
מקפיצה...ומבקשת את תשובותיכם על ...

שאלותיי לפני שיעברו דף/עמוד... תודה לכם...

יש לי הצעה בשבילך http://www.imdb.com זה אתר הסרטים האולטימטיבי - תוכלי לראות שם מי השחקנים בכל סרט, איפה עוד הם שיחקו, תמונות, ביוגרפיה, פרטי טריוויה עליהם - וכל זה כמעט לכל סרט שיצא אי-פעם. כל התשובות לשאלות שלך נמצאות שם.

sivan 831

New member
תודה על הצעתך...

אבל אני בכל זאת אשמח מאוד לתשובות על שאלותיי שבהודעתי הקודמת...תודה...

sivan 831

New member
היי...אני עדיין מחכה לתשובות...

מכם על שאלותיי שבהודעתי הקודמת,לפחות לשאלותיי על נרניה...זה מעניין אותי מאוד...תודה רבה לכם...

ToryMaster

New member
חומד

[או לא חומד] יענו לך כשידעו, לא צריך להקפיץ ולהזכיר שוב ושוב, זה מעצבן.

sivan 831

New member
מקפיצה פעם אחרונה....

ומחכה לתשובותיכם על שאלותיי על נרניה שבהודעתי המקורית...תודה...

ToryMaster

New member
באמת באמת אין סיבה להקפיץ

אני לא יודעת לענות לך על שאלותייך, אבל אמרתי לך כבר בקומונה שאת התשובות לשאלות על הקוסם מארץ עוץ תמצאי בפורום "ספרות לנוער וילדים", או בפורום "ספרים וספרות".

Roonil Wazlib

New member
תשובה לשאלתך השניה../images/Emo168.gif

2. קודם כל- עחי להבהיר שהקשר היחיד המוכרז של ה"פ, שר הטבעות ונרניה הוא ששלושתם ספרי פנטסיה. ברור שיש דמיון בניהם (וגם שחקנים זהים) אבל זה לא אומר שהספר קשור אחד לשני. אני לא חושבת שיש מקום להשוות בכלל. אפילו אם כן תגידי שאת משווה בגלל שכולם פנטסיה, זו פנטסיה שונה לחלוטין- ה"פ מספר על קסמים בעולמנו- לוקחים את הזנים והמקומות שאנחנו מכירים ומוסיפים להם משהו על-טבעי; שר הטבעות הוא עולם שונה לחלוטין- לוקחים את הדמויות מהאגדות כגון אלפים, גמדים, בני מחצית וכו' וכותבים עליהם סיפור; נרניה היא חיבור בין העולם שלנו לעולם הקסום- העולם שלנו הוא רגיל וכמו שאנחנו מכירים אותו, והעולם הקסום כולל את היצורים האגדיים (למרות שאין שם אלפים שהם בעיקרון נחשבים המצאה של טולקין)

oneman2

New member
בקשר לשאלה השניה

אמנם רק ראיתי את הסרט של נרניה, אבל לא נראה לי שמשהו ישתווה אי-פעם לשר הטבעות.... סורי.

למעלה