היי!

היי!

אני צריכה קצת עזרה. אני אמורה מחר להעביר ערב תרבות או פעולה לשכבה שלי (שכבת י'!) אני מעבירה את זה לבד ואין לי הרבה זמן להכין דברים או לקנות למישהו יש רעיונות מקוריים ומגניבים?

F00D Is G00D

New member
יש לי ק' ניפוץ הבועה משהוא סוף

הדרך אבל הוא צריך 3 שעות הכנה, את מוכנה לזה?!?

F00D Is G00D

New member
../images/Emo59.gif

את מכינה מונופול "החיים הטובים" במקום כלא יש לונה פארק, במעבר מקבלים 2000 ש"ח במקום 200, כל ההפתעות זה סטייל נופש בחמת גדר, על הכל את מפזרת נצנצים ומקשטת יפה יפה. במהלך המשחק את בתור הבנק נותנת להם מלא צ'ופרים והפתעות. אח"כ את מקרינה להם מצגת מגניבה עם כל מני דברים של החיים הטובים, תמונות מספא, כסף, מסעדות ומאכלי יוקרה. ברקע מתנגנת מוסיקה רגועה ונעימה פתאום באמצה המצגת משתנה המוסיקה למסתורית ומופיע מסך שחור, לאט לאט מתקרבת תמונה של ילד עני ואח"כ כתבה על העוני שמצאת מאותו יום בעיתון(השבוע פורסם דו"ח העוני), ואז עוד ילד. ובמין בום מופיע כתבה גדולה על אלימות. וככה זה ממשיך עד שהכל משתתק, נהיה שחור ונכבה... א"חכ עושים דיון על האם אנחנו צריכים לנפץ את הבועה, לחשוב קצת החוצה, והאם אנחנו יכולים להמשיך עם ההנאות שלנו בזמן שלאחרים קשה, לדיון יובאו כמה נקודות על ידי המדריך, |*\הפעולה חוברה ע"י מזכירות מועצת נוער האיחוד החקלאי, והועברה במסגרת מליאה ארצית ביישוב מצפה אבי"ב.
אני מתכנן להעביר אותה לצוות במושב שלנו בסמינר הקרוב.
היום אני מעביר פעולה עם מטרה די דומה. לחניכים בכיתה ד' גידי

וואו זה פעולה ממש טובה!

אבל יש איתה כמה בעיות גם מהצד הטכני (לא הלכהכין הכל) אין יל מקרן וגם לא מחשב או משהו כזה אז היה לי נורא קשה לעשות את הרעיון המרכזי של הפעולה... וגם הייתה לנו פעולה עם מסר נורא דומה רק ביום שלישי האחרון ולכן זה לא היה טובה להעביר אותה עכשיו בכל מקרה תודה רבה! וזה באמת נשמעת פעולה טובה..

נטלי 100

New member
גנבתי.. תודה רבה ../images/Emo140.gif

אחלה פעולה! ~נטלי~ אני יכניס את זה בתוך המערך הבא שלנו..

למעלה