היי...

sivan 831

New member
היי...

מתי יצלמו את "הנסיך כספיאן והאם ידוע סופית מי השחקנים והשחקניות שיופיעו בו ? מה עם השחקנית שהיתה הקול של מרת בונה ב"האריה המכשפה וארון הבגדים",האם היא תופיע גם ב"הנסיך כספיאן" ? האם ידוע איזה סרט של "נרניה" יצלמו אחרי "הנסיך כספיאן" ? והאם ידוע מתי "הנסיך כספיאן" ייצא לדי וי די ? הפורום הזה מעולה ויש לי אהבה ל"נרניה"... ואשמח מאוד לתשובותיכם על שאלותיי...תודה...

Stansfield

New member
כל מה שידוע לי בינתיים זה ש...

מתחילים לצלם בסביבות אוגוסט. ארבעת הילדים מהסרט הקודם ישחקו כנראה גם בזה וכנראה אותו הבמאי יביים. עוד לא ידוע אם יצלמו אחרי זה עוד סרטי נרניה (אם זה יצליח אז סביר להניח שכן). וDVD? לא לפני קיץ 2007, לפחות.

sivan 831

New member
תודה לך על תשובותיך...

אבל האם ידוע מי השחקנים והשחקניות שיופיעו בסרט "הנסיך כספיאן" (כווונתי לחדשים,לא לאלו שמממשיכם ל"הנסיך כספיאן" מ"האריה המכשפה וארון הבגדים" )והאם השחקנית שהיתה הקול של מרת בונה ב"האריה המכשפה וארון הבגדים" תופיע גם ב"הנסיך כספיאן" ? כי מרת בונה ממש חמודה ב"האריה המכשפה וארון הבגדים".... תודה...

Stansfield

New member
עוד ממש לא ידוע

זה עוד רק בשלבים במחפשים בכלל איפה לצלם, עוד לא החליטו על קאסט

sivan 831

New member
תודה לך...

על תשובותיך,הן ממש עזרו לי... והפורום הזה מהנה וחמוד מאוד!!

Eyal Potter

New member
מצטער להגיד לך אבל....

העלילה של הנסיך כספיאן מתרחשת אלפי שנים אחרי האריה המכשפה וארון הבגדים בנרניה, אז כפי שניתן להסיק, מרת ומר בונה כבר הרבה הרבה זמן בקבר...

jack skelington

New member
תשובה../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

אם עכשיו מתחילים לעבוד על כספיאן,אז אחריו יעבדו על המסע בדורך השחר.

למעלה