היי

היי

יש לי עוד בעיה!AGAIN !! אני די רזה יש לי רגליים רזות אבל.... יש לי בטן (כרס) זה לא ממש מזיז לי אבל כל הכיתה חושבת שאני בהיריון!!! יש למישהו עצה? ולבעייה השנייה: יש לי חזה דיי גדול, (הכל טבעי!!) וכל הבחורים שמדברים איתי המבט נודד דרומה!!! ויש כאלה שמדברים איתי רק בשביל שאני אתכופף!! עזרה!!! בתודה! אנה

balcony

New member
כמה פתרונות לבעיות

ראשית, לעניין הכרס- כיוון שאת אומרת שאת רזה בעיקרון, יש רק פיתרון אחד- לחזק את שרירי הבטן, וכך להעלים את הכרס. אם תעשי כל יום כפיפות בטן או משהו בסגנון לא תהיהלך בעייה. חוצמזה, מה אכפת לך בכלל מה כולם אומרים?
שנית, בעניין אהמ.. החזון. כאחת שמכירה את הבעייה מקרוב, אני מציעה לך שנידברם:. 1. כשאת תופסת מישהו מסתכל אל תהססי להעיר לו הערה עוקצנית. זה הגוף שלך, ואין שום סיבה שיסתכלו עלייך ככה. תאמיני לי- אחרי שתשפילי אותו פעם אחת, הוא לא יסתכל לכיוון. 2. יש חזיות וחולצות שמקטינות את החזה, ומצניעות אותו.... (חמרותשאני לא בעד
) בהצלחה! Balcony

wildflower!

New member
אממממממממממ......:)

קודם כל כמו שאמרו כאן קודם... כדי להעיף את הכרס.צריך לעשות קצת כושר..{חחחחח..לא הרבה..כמה כפיפות בטן....} וחוץ מזה...סתם עצה.. אל תשימי על מה שאנשים אומרים עלייך{שאת בהריון וכאלה..}כל מה שחשוב זה איך שאת רואה את עצמך ומה שאת רוצה מעצמך! לאנשים תמיד ייהו הערות שונות על כל דבר...! פשוט אל תשימי! ודבר שני..... את צריכה להתגאות במה שיש לך....:) בנים יישארו בנים....{וחרמנים!!!!!!!!} אוהבת בר

למעלה