היי

היי

נראה לכן אסקסואליות מתבטאת איך שהו ב ד.נ.א? אם כן יכול להיות שכתוצאה מכך לאסקסואלים קווי אופי דומים? כחלק מייצג של האוכלוסייה הזאת אנו צריכים לבדוק את זה

לא כל כך

יכול להיות שהשינוי בגן האחראי לזה לא משפיע על דברים אחרים כמו הגן שיוצר את הציפורניים בידיים (או קבוצת גנים), שינוי בהם ישנה את אופי בניית הציפורן אבל שום דבר אחר לא (צריך להדגיש שנתתי דוגמה לא מבוססת... אולי לגנים של הצפרניים כן יש השפעה במקומות אחרים), אני רק אומר שאי אפשר להניח שיש השפעה ולבחון את זה. זה פשוט חיפוש מחט בערמת שחת בלי מגנט

p019

New member
אופי מושפע גם מחוויות ולא רק מDNA

אני מסכימה עם אדםלבארי כי גן אחד כנראה לא יגרום לאיזה שהוא קשר חזק של האופי. מצד שני, עצם העובדה שעברנו את אותן חוויות בהחלט יכול לגרום לזה שנגיע למסקנות דומות ושזה זה ישפיע על האופי שלנו באותה צורה. אני זוכרת שכשקראתי את הדעות של אנשים בAVEN בפעם הראשונה ממש הופתעתי לגלות אנשים שחושבים כמוני. כל מיני דעות שלי שלא הצלחתי למצוא להם מקבילה באנשים סביבי או בסרטים או בספרים - ופתעום גיליתי שזה לא יוצא דופן. זה בהחלט היה מוזר ומספק. בכל מקרה, קשה לי לחשוב שאנחנו חלק מייצג, אולי כשהיו בפורום 100 אנשים זה יהיה יותר קרוב למציאות

למעלה