היי...

sivan 831

New member
היי...

כמה זמן לא כתבתי בפורום הזה...אז מה ידוע לכם על הסרט הבא של "נרניה","הנסיך כספיאן"(השחקנים והשחקניות,המפיק,במאי וכו') ? האם תהיה מסיבת השקה לדי וי די של "האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? מתי ייצא אצלנו בדי וי די "האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? והאם יש די וי די מתורגמים לעברית של כל הסרטים והסדרה/ימי-סדרה של "נרניה" שיצאו ב-1967(סדרת טלויזיה באנימציה),ב-1979(סרט אנימציה על "האריה,המכשפה וארון הבגדים")וסדרת הטלויזיה שבה היו 4 סרטים על "נרניה","האריה,המכשפה וארון הבגדים" מ-1988,"הנסיך כספיאן","המסע בדורך השחר"(שניהם מ-1989) ו"כס הכסף"(מ-1990) ואם אין,מתי יהיו ? תודה...

dorgilyt

New member
פסיקים, פסיקים,וכמה תגובות.

קודם כל זה מזכיר מרגע לרגע את התגובות שלך מפורום DVD אבל כבר לא עקרוני, ולתשובות. הסרט הבא של נרניה, לפי מה שאני זוכר צריך להיות מצולם באירלנד, יותר מזה כבר לא זכור לי. בארץ אין כמעט מסיבות השקה לDVD, ואם יש זה למוזמנים, וגם לגבי כאלה שיש אני ממש לא בטוח. אצלנו הDVD יצא ב10.4 אבל לפי ההכרות שלי, זה יגיע לחנויות כמה ימים אחר כך, אפשר לקרוא על הסרט כאן-> http://www.forum-film.co.il/ ובחו"ל זה יוצא ב3.4, והייתי ממליץ על הגרסא הזאת-> http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000EOU1OM/qid=1142611849/sr=2-3/ref=sr_2_11_3/026-4277439-9570853 היא ממש יקרה, אבל בכל זאת. לגבי הסדרה המצוירת לפי מה שאני יודע, הסדרה לא יצאה בכלל על DVD, וממש לא עם תרגום. לגבי הסרטים על ארבעת הספרים הראשונים, קיימת גרסא מתורגמת לאריה,המכשפה,וארון הבגדים, שאם אני זוכר טוב עולה 69 ש"ח. לגבי הסרטים האחרים, לפי דעתי זה לא יצא מתורגם, כי אין קהל לזה בארץ. אפשר לקנות את זה ללא תרגום כאן-> http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000AWKSYQ/qid=1142612014/sr=1-4/ref=sr_1_11_4/026-4277439-9570853

sivan 831

New member
תודה לך על....

תשובותיך..למה עדיפה לפי דעתך הגרסה שאמרת ? ואני התכוונתי לדי וי די מתורגמים לעברית של כל הסרט ו-2 הסדרות שיצאו על "נרניה" שעליהן כתבתי בהודעתי הקודמת ? תודה...

dorgilyt

New member
->

הגרסא שאני שמתי, היא גרסא מלאה בתוספות ושטויות אחרות, ובה התכוונתי לגרסא החדשה של הסרט.

sivan 831

New member
תודה..ואשמח לתשובות על...

כל השאלות ששאלתי בהודעתי הקודמת...תודה...

sivan 831

New member
מקפיצה...אפשר בבקשה...

תשובות לשאלות ששאלתי בהודעתי המקורית/קודמת ? תודה...

ToryMaster

New member
סיון...

לא צריך להקפיץ, ולא צריך להזכיר. ההודעה נמצאת בעמוד הראשון, מי שידע - יראה אותה ויענה. כרגע אין פה מישהו שיודע.

תשובות

פסיקים סיון, לכתוב בצורה מובנת יותר
. של "נרניה","הנסיך כספיאן"(השחקנים והשחקניות,המפיק,במאי וכו')?
בקישורים יש לך מידע
. האם תהיה מסיבת השקה לדי וי די של "האריה,המכשפה וארון הבגדים"?
לא נראה לי מתי ייצא אצלנו בדי וי די "האריה,המכשפה וארון הבגדים" ?
אממ סביבות מרץ-אפריל-מאי אני חושבת
אבל ממש לא בטוחה. והאם יש די וי די מתורגמים לעברית של כל הסרטים והסדרה/ימי-סדרה של "נרניה" שיצאו ב-1967(סדרת טלויזיה באנימציה),ב-1979(סרט אנימציה על "האריה,המכשפה וארון הבגדים")וסדרת הטלויזיה שבה היו 4 סרטים על "נרניה","האריה,המכשפה וארון הבגדים" מ-1988,"הנסיך כספיאן","המסע בדורך השחר"(שניהם מ-1989) ו"כס הכסף"(מ-1990) ואם אין,מתי יהיו?
לא נראה לי שיש, ואני לא חושבת שיהיו... הסרטים האלה לא היו מי יודע מה הצלחה בארץ נראה לי.

sivan 831

New member
תודה לך על תשובותיך...

ועכשיו:למה לא נראה לך שתהיה מסיבת השקת הדי וי די של "האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? הרי ייש פריימרות(בכורות) של "האריה,המכשפה וארון הבגדים"...וידוע לך מתי יתחילו לצלם את "הנסיך כספיאן" ומתי הוא ייצא לבתי הקולנוע אצלנו ? ולמה הסרט והסדרה הללו שרשמתי של "נרניה" לא היו הצלחה בארץ ? וזה נכון שמוציאים עכשיו אחד מהם בהוצאה חדשה,משהו דומה בגלל הסרט "האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? וידוע לך מתי יתורגמו לעברית הדי וי די של הסרט והסדרות שרשמתי של "נרניה" ? תודה...

sivan 831

New member
מקפיצה...

אפשר בבקשה תשובות לשאלותיי שרשמתי בהודעתי הקודמת ? תודה

dorgilyt

New member
סיוון,סיוון.

קודם כל, הסדרות והסרט של נרניה בכלל לא יצאו על DVD, חוץ ממה שנתתי לו קישור בהודעתי הקודמת. מתי הנסיך כספיאן יצא בארץ?, זה תלוי בהמון גורמים, ואפשר רק לנחש שבמהלך 2007. ולגבי השקת ה-DVD בארץ- בתור אחד שהיה בפריימריה של "האריה,המכשפה,וארון הבגדים" (שדרך אגב הייתה פריימריה מוצלחת מאוד,יפה מאוד,המון שלג,עצים אנשים מחופשים וכו'). בכול מקרה, בארץ לא מתקיימות השקות ל-DVD, כי אין למה, אין קהל, וזה בזבוז כסף לחברות המפיצות. ולגבי הסרטים שחברתנו ברלה כתבה, או כמו שאני כתבתי, הראשון יצא בארץ עם תרגום, השאר פשוט לא יצאו.

למעלה