היי

היי

איך אני יודעת אם אני אסקסואלית...? בשלב מסויים בחיי הבנתי שאני לא נמשכת לגברים... מאחר והייתי מאוהבת במישהי במשך כ5 שנים- הסקתי מזה שכנראה אני לסבית... חוצמזה שאני אוהבת להסתכל על נשים ולא על גברים, אני קולטת נשים, ו... יש נשים ש"בטעם שלי"... אז... או שאני לסבית או ש.... אני לא יודעת אם אי פעם נמשכתי למישהי (למישהו בטוח לא...) איך יודעים כשנמשכים...? אף פעם לא חשבתי "אחח מה הייתי עושה לה..." אבל חשבתי "ואי איזו כוסית... איזו יפה..." ואהבתי להסתכל על בנות יפות... בקיצור-- איך יודעים כשבא אביב? מסתכלים סביב סביב... איך אני יודעת אם אני נמשכת?!?!?!? טאנקס נ.ב. התנשקתי עם המון בנות המון פעמים... אבל זה אף פעם לא היה מתוך איזה משיכה או משהו... או שאולי כן ואני לא יודעת מה זה משיכה בכלל... זה היה כשהייתי שיכורה וראיתי מישהי חמודה במסיבה, חוצמזה שהרבה יותר כיף לרקוד עםפ מישהי ולהתנשק איתה כששתיכן הפוכות מאשר לרקוד איתה סתם... לא יודעת, אווירה כזה... אוווווףףףףףףףףףףףף איך יודעים?

nobles3

New member
איך יודעים ? תחושת בטן בלבד

אין דרך מהימנה יותר לדעת. Sorry

תעשי מה שטוב לך

אם את יוצרת קשר עם בחורה ונהנת, מה הבעיה? אם את סובלת... כנראה זה לא בשבילך הקשר יכול להיות ללילה אחד במועדון ריקודים או קשר של זמן ארוך העיקר להנות

למעלה