היי...

sivlz

New member
היי...

הדי וי די של נרניה החדש והראשון,"האריה,המכשפה וארון הבגדים" יגיע אלינו ב-10 באפריל הקרוב או ב-27 למרץ ? האם תהיה מהדורה מיוחדת/מורחבת של "האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? האם יהיו בפורום תרגומים לעברית של ראיונות עם שחקני סרטי "נרניה"(הצעירים והמבוגרים ו-4 השחקנים הצעירים שמגלמים את ילדי פבנסי)ותמונות של שאר שחקני סרטי "נרניה"(חוץ מאלו שמגלמים את אדמונד,לוסי,פיטר וסוזן בסרטי "נרניה",כי תמונות שלהם כבר יש) ? האם יהיו בפורום פאנפיקים של "נרניה" ? זה יכול להיות מאוד נחמד...ועוד שאלה: אם אני רוצה לנסוע לח"ל,איפה בחו"ל אוכל לפגוש את שחקני סרטי "נרניה"(כולם,הצעירים והמבוגרים) ולראות אתרים ודברים של "נרניה" ? תודה...

dorgilyt

New member
תשובות,תשובות

קודם כל, פעם הבאה פסיקים ונקודות והעברות שורה, בקושי אפשר להבין משהו. ה-DVD ינחת אצלנו ב-10.4 בהוצאת פורום פילם, בהוצאה של שני דיסקים(מורחבת), וזאת ההוצאה היחידה שתצא. פאנפיקים לפי מה שאני יודע אין, וגם לפגוש שחקנים בחו"ל לא תפגשי כי כרגע כולם על הסט.

sivlz

New member
תודה לך על תשובותיך...

אז מתי אוכל לפגוש אותם ? ומה זאת אומרת אין פאניפיקים על "נרניה" ? היו 2 על נרניה לא ? ותודה לך

תיקון טעות

עדיין הסרט בשלבים של הכנה לפני הצילומים את יכולה לפגוש את אדמונד וסוזן בלונדון את לוסי ביורקשר ואת פיטר ב-Gloucestershire (לא הצלחתי לתרגם את זה לעברית)...

sivlz

New member
כוונתך לשחקנים...

שמגלמים את לוסי,אדמונד,פיטר וסוזן בסרטי "נרניה" ? והתכוונתי למקומות שבטוח אפגוש אותם... תודה לך

בטוח? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק על הסט, או בבית שלהם. לונדון זה מקום עצום, וגם אם הם גרים במרכז העיר ונמצאים שם כל היום- אין מצב שתפגשי אותם מכל האנשים שיש שם
. לגבי Gloucestershire אני כבר לא יודעת
.

ToryMaster

New member
גלוסטרשייר זו עיר

או בעצם מחוז, בכל מקרה, איזור באנגליה.

dorgilyt

New member
ובקיצור

הסיכוי לתפוס את אחד מהם הוא אפסי. וזה גם ממש מעניין.

למעלה