היי!

Sub Zero

New member
היי!

סחתיין על הפורום... מי שצריך לדעת את השם שלי, כבר יודע... במילים אחרות, אני נשאר אנונימי... אני ג´ובניק (קורס!) בשבט אפעל, הנהגת מרכז! חצי מההנהגה שונאת אותנו עכשיו כנראה, בגלל משהו במחנ"ק (מחזור 1, למי שהיה שם או מתעניין). Well, I must say Sith Happens

אני לא שונאת אותך!

וככה גם כל השבט שלי,"אופק" רעות. חוצזמה,שבתור אחת שיצאה לחלוץ הנהגתי (כולם יודעים שהחלוץ והיער הוא סגול!!),ובתור מי ששמרה על כולכם בתוקף תפקידה כחמ"ליסטית (נוו זו הייתי אני עם המכשיר קשר כל הזמן..לשבת בקב"טיה כל היום...זה זולה!) אני יכולה להגיד לך דבר אחד,אפעלניק קטן,שאתה טועה! אל תכניס מילים לפה כשלא אמרו כלום. ד"א,אני שכב"גיסטית,שישיסטית ומדריכה משבט "אופק" רעות, מחזור 2 במחנ"ק,מקום שני כללי ובטיחות (היינו עם מונוסון,בכל זאת!!) Good Life For All לימור

Sub Zero

New member
אלה שאמרתי שישנאו אותנו...

הם אלה שהיו במחזור ה-1, כי זה משהו שקרה בטקס סיום של המחזור ה-1 של המחנ"ק...

אני יודעת......

ואני הייתי בטקס סיום של המחזור ה-1,כי במחזור הראשון אמנם השבט שלי לא היה,אבל אנחנו (חלקים משכ"בג אופק) עבדנו במפקדה-היינו חלוץ הנהגתי-זה כיף לא נורמלי,אל תוותר על זה! בכל מקרה,ממה שזכור לי,חוצמזה שכ-ל השיער שלי היה מלא בגואש (אבל זה היה כיף!),ששבט "משואות" יהוד התפרעו,"איתן" כעסו,וכ-ל השאר גם כעסו לא פחות. אבל אני לא חושבת שעל השבט שלכם ספציפית....עיקר הזעם הופנה לאשכול של "לפיד" ו"דן". אז תפסיק כבר לטעון שאתה אומלל!! ותמסור לנוגה השישיסטית מהשבט שלך ד"ש מלימור מ"אופק" רעות.

כעסו עליכם כי...

נכנסתם לכל שבט וצעקתם "כתום עולה" וכי הייתם קרציות, אין קשר לטקס סיום... אבל ככה חברה שלי הכירה את חבר שלה (לשעבר...) אז לא אכפת לי. ענת נ.ב אני משבט "אתגר" בית אריה... היינו אתכם.

Sub Zero

New member
נכון שנכנסנו לכל שבט, וצעקנו...

"כתום עולה!!", אבל זה מסיבות ששמורות לנו... עזבנו באמצע טקס הסיום, או לקראת סופו, בגלל האופן המביש בו התייחסו לשבט שלנו... לא היינו קרציות, היינו שיכורים (בצחוק
) אגב, יש כאן חמשושים משבט "החורש" בת"א? הייתי שם פעם...

וואלה? את מבית אריה?

איזה שבט קטן וחמוד יש לכם! "טונה טאון" במחנה קיץ... הייתם גדולים!
ד"א,אני הייתי מהאנשים האלה של המפקדה,שכלל הזמן הפריעו לכם וניכנסו לכם לשבט! ועוד משהו..בבקשה בבקשה תמסרי למעיין מילר מהשבט שלך (מדריכת ז´) את אהבתי. בתודה, לימור "אופק" רעות

מי היה במדפקה ....מפקדה

אני מנחשון אלה שעשו הפגנות למפקדה כי הם הצביעו נגד השבט שלנו (אם להקים שבט צופים גם בשטחים) היינו מחזור 2

קצת סדר בבלאגן!

אנחנו מדברים כאן על המחנה קיץ של הנהגת מרכז,ולא של ההנהגה שלך,שהיא בטוח שלא הנהגת מרכז. דרך אגב,הנהגת מרכז שולטת!!!!(בפורום ובכלל) בתודה,לימור "אופק" רעות

הייתה לנו פעולה

בכאילו לחזור בזמן רק שעלה הרעיון שגם אלפי מנשה צריכים שבט! אז עשו אסיפה של כל השבטים ועשו הצבעה בעד / נגד שבט צופים גם בשטחים... אז עברנו משבט לשבט ושאלנו אנשים אם צריך או לא צריך שיוקם כאן שבט... ובאנו למפקדה ושאלנו אותם והם התנגדו !!! אז בזמנינו החופשי הכנו שלטים וכרזות ונעמדנו מול המפקדה !! ציירנו אנשים בבית כלא תלויים לקירות ובעמצה כתבנו משהו כמו: ...והכל בגלל המדפקה (מפקדה) בסוף זה ניגמר שכמעט הלכנו מכות! אז הם הציעו פשרה : הם נתנו לנו עוגיות ואנחנו עזבנו אותם .....אחרי כמה דקות המשכנו להפגין!

^me^

New member
אתה מאפעל ?????

אתה קורס מאפעל ??? איך קוראים לך ?????????????

למעלה