היי...

• פותח הנושא sivlz
  • פורסם בתאריך

sivlz

New member
היי...

הדי וי די של נרניה החדש והראשון,"האריה,המכשפה וארון הבגדים" יגיע אלינו ב-10 באפריל הקרוב..איפה יהיה ניתן לקנותו ? האם תהיה מהדורה מיוחדת/מורחבת של "האריה,המכשפה וארון הבגדים" ? האם יהיו בפורום תרגומים לעברית של ראיונות עם שחקני סרטי "נרניה"(הצעירים והמבוגרים ו-4 השחקנים הצעירים שמגלמים את ילדי פבנסי)ותמונות של שאר שחקני סרטי "נרניה"(חוץ מאלו שמגלמים את אדמונד,לוסי,פיטר וסוזן בסרטי "נרניה",כי תמונות שלהם כבר יש) ? האם יהיו בפורום פאנפיקים של "נרניה" ? זה יכול להיות מאוד נחמד...ועוד שאלה: אם אני רוצה לנסוע לח"ל,איפה בחו"ל אוכל לפגוש את שחקני סרטי "נרניה"(כולם,הצעירים והמבוגרים) ולראות אתרים ודברים של "נרניה" ? ואיזה/אילו ספר/ים מספרי "נרניה" הכי מוצא/ים חן בעיניכם בסדרה ולמה ? ואיזה סרט של "נרניה" הכי אהבתם ולאיזה אתם הכי מצפים ולמה ? והאם יהיו בפורום הזה ראיונות עם שחקני סרטי "נרניה"(כולל ארבעת השחקנים שמגלמים בסרטי "נרניה" את האחים פבנסי) ותרגומים שלהם לעברית ? אשמח מאוד לקרוא אותם אם יהיו...ואשמח מאוד גם לתמונות חדשות של שחקני סרטי "נרניה",כולל 4 השחקנים שמגלמים את האחים פבנסי בסרטי "נרניה"... ויופי של פורום ! תודה...
תודה...

sivlz

New member
תיקון...

תתעלמו בבקשה מהשאלה השלישית,שהיא פחות או יותר אותו דבר כמו השאלה השמינית... אשמח לתשובות על כל השאלות,כולל השמינית(חוץ מהשלישית)... תודה...

תכתבי מסודר, סיון!

יהיה ניתן לקנות אותו בכל קנות וידאו הקרובה לביתך. כנראה שתהיה מהדורה מורחבת וראיונות מתורגמים וכל זה... אבל תמונות לא נראה לי. בפורום לא יהיו פאנפיקים, כי בשביל זה יש את פורום פאנפירים. את לא תפגשי את השחקנים בשום מקום- אנגליה זה מקום ע-צ-ו-ם. גם אם הם גרים במרכז העיר לונדון ונמצאים שם כל הזמן את לא תפגשי אותם. תאמיני לי.

sivlz

New member
סליחה..אנסה לכתוב מסודר...מה זאת...

אומרת לכתוב מסודר ? ולמה לא אפגוש את השחקנים בשום מקום ? למה שלא יהיו תמונות ? ובראיונות-התכוונתי לראיונות שנותנים שחקני סרטי "נרניה"(בעיקר ארבעת הראשיים) כמעט בכל מקום אפשרי,כמו למשל בתוכניות אירוח..אי אפשר לתרגם את הראיונות הללו איתם(או לפחות חלק מהם) ? ועדיין לא קיבלתי תשובות על 2 השאלות השישית והשביעית(שהן לפני סוף הודעתי) שרשמתי... תודה...

אוקיי, אז ככה

לכתוב מסודר זאת אומרת עם שאלות ממוספרות, ע"ע: 1. בלה בלה בלה 2. בלה בלה בלה וכו'. את לא תפגשי את השחקנים מפני שאנגליה זה מקום עצום וצפוף, והשחקנים לא הולכים כל היום במרכז לונדון ואומרים: "תראו אותי, אני מנרניה". וגם אם כן- לא היית רואה אותם
. לונדון זאת עיר עצומה ועמוסה ואת לא רואה את הפנים של כל מי שעובר לידך. מניסיון. ראיונות מתורגמים? ברור שיש, אבל את זה תצטרכי לחפש באתרים בעברית של נרניה. בפורום לא נראה לי שיהיו כאלה ראיונות, ותמונות חדשות את פשוט צריכה קצת להתאמץ- ולחפש. חיפוש פשוט של שמות השחקנים באנגלית בגוגל.קום יספיק.

sivlz

New member
או קיי...תודה על תשובתך...ואשמח...

מאוד גם לתשובתך וגם לתשובות משאר משתתפי הפורום על כל שאלותיי,כולל השישית והשביעית, לקראת סוף הודעתי... תודה

sivlz

New member
היי...

אפשר בבקשה תשובות שלכם על שאלותיי שבהודעתי המקורית ? תודה...

ToryMaster

New member
פעם אחרונה

להציק ולהקפיץ לא יעזור, זה רק יעצבן. להבא, אני אמחוק.

למעלה