היי...

• פותח הנושא sivlz
  • פורסם בתאריך

sivlz

New member
היי...

האם יש תוכניות לשדר בהוט 3 את הסדרה ששודרה בערוץ 2,"ד"ר קווין,רופאה במערה"(את 6 העונות שלה ששודרו) ואת 2 הסרטים של "ד"ר קווין,רופאה במערב" או להוציא אותם בדי וי די מתורגמים לעברית ואם כן,מתי ? ומה קורה,חדש היום עם שחקני "דר קווין,רופאה במערב" ? תודה...

sivlz

New member
מקפיצה...

אפשר תשובות לשאלותיי בבקשה ? תודה...

adi love noa

New member
אל תטרחי להקפיץ

אף אחד פה לא עונה על שום שאלה...נראה כאילו הפורום התייבש השאלה שלי יושבת איזה שבוע בלי תשובה...ובקשר לשאלה שלך אין לי מושג

sivlz

New member
אז למי בפורום יש...

מושג ותשובות על שאלותיי ? אשמח מאוד לתשובות עליהן... תודה

sivlz

New member
מקפיצה...אשמח מאוד...

לתשובות מכם על שאלותיי שבהודעתי המקורית...תודה...

../images/Emo162.gif../images/Emo46.gif../images/Emo162.gif

אוקיי, יכול להיות שאף אחד לא ענה על השאלה שלך כי הוא לא ראה את הפרק או שהוא פשוט לא זוכר. אולי תתני מילים של השיר, האם זה זמר או זמרת או בכלל להקה ואם אחרי כל זה אף אחד לא ידע מה שם השיר את תמיד יכולה לפנות לפורום זיהוי שירים!!!!1!!! כן הפורום יבש ואנחנו מודעים לזה אז אולי תציעי הצעות איך לעורר את הפורום במקום להתלונן. סורי אם אני קצת תקיפה וסורי אם כתבתי קצת הרבה ואין לך כוח לקרוא אבל לא יודעת למה אבל קצת התעצבנתי מהתגובה שלך. שיהיה לך חג פסח מקסים !!!!!

סורי על הטעות בשירשור אני לא יודעת

איך זה קרה!!!! המחשב שלי קצת השתגע... בכל מקרה התגובה שלי היא ל... adi love noa

לגביי השאלה של sivlz

אני פשוט בחיים שלי לא שמעתי על הסדרה הזאת ועל הסרטים האלו!! סביר להניח שאם הם שודרו בערוץ 2 לא נראה לי ש hot3 רכש אותם.

adi love noa

New member
את באמת קצת תקיפה

וממש לא בצדק אם היתי יודעת את המילים או מי שר לא היתי שואלת ותהיי בטוחה ששאלתי קודם בזיהוי שירים...אני ממש לא מתלוננת רק הבהרתי לה שממש חבל על השאלה כי איש לא יענה מה שבאמת קרה! חג פסח מקסים גם לך

axnholic

New member
מי שבפורום משתדל לענות.

לצערנו, אנחנו מקסימום 4 אנשים בפורום, וגם אני כבר לא נמצא פה יותר מדי. זאת אשמתי. אני ודנה רצינו לתכנן משהו, אבל זה כנראה לא יצא לפועל. אני חושב ברגעים אלו ממש על דרכים להעיר את הפורום... שוב.

axnholic

New member
מצטער

אבל אין לי מושג למה התכוונת. את/ה יודע/ת מה השם של הסידרה באנגלית?

sivlz

New member
שם הסדרה באנגלית הוא:

dr.quinn,medicine woman... זה שם הסדרה..יש לך פרטים עליה ועל 2 הסרטים של הסדרה הזו ותשובות לשאלות עליה שרשמתי בהודעתי המקורית ? תודה...

sivlz

New member
היי...אפשר בבקשה...

את תשובותיכם על שאלותיי שבהודעתי המקואית ? תודה...

sivlz

New member
היי...

אפשר בבקשה את תשובותיכם לשאלותיי שבהודעתי המקורית ? תודה...

למעלה