היי..

cleopatra2006

New member
היי..

שלום לכולם.. אני לא יודעת מה לעשות.. אני ממש אובססיבית. כל הזמן חושבת על העתיד ודואגת ומפחדת שמא לא אתחתן ולא יהיה לי אף אחד- שאף אחד לא יאהב אותי מספיק בשביל להציע לי נישואים, בשביל לרצות אותי כל החיים שלו.. אני ממש בוכה כמעט כל יום בגלל הנושא הזה וכשאני רואה מכוניות מקושטות או שמלות כלה בחלון ראווה אני נכנסת להיסטריה ויכולה לבכות גם מזה.. אני יודעת שאני בנאדם טוב ואני גם ניראת טוב.. אבל בכל זאת יש לי את הפחד הזה.. אנשים אומרים לי "את צעירה, את עוד לא בת 24".. אבל הם לא מבינים שזה לא קשור לגיל.. זה שאני בת 23.5 זה לא אומר שאני אתחתן..... יש לי חבר כבר 3.5 חודשים והוא יודע על זה, הוא מנסה לעזור לי אבל הוא גם אומר שזה מלחיץ אותו שאני מדברת על זה כ"כ מוקדם. ואני יודעת את זה, אני יודעת שזה מוקדם לדבר על זה ולהתעסק בזה כשאנחנו רק 3.5 חודשים ביחד. אבל אני לא מפסיקה לחשוב על זה.. ואני מודעת לכך שזה עלול להרוס את הקשר אני רוצה שמישהו יאהב אותי מספיק בשביל לרצות אותי להמשך חייו.. אני חייבת לדעת איך אני יוצאת מההיסטריה והאובססיה.. אני לא יודעת מה לעשות.. אולי תפנו אותי למישהו שאני אוכל לדבר איתו.. בבקשה תעזרו לי..

קאלרז

New member
תני לי להבין

אמרת לחבר הנוכחי שאת בוכה על החבר הקודם?

cleopatra2006

New member
היי

כניראה שלא הבנת נכון- אני לא בוכה על החבר הקודם, אני בוכה כי אני מפחדת שאף אחד לא ירצה אותי מספיק בשביל שאני אהיה שלו לתמיד.. את החבר הקודם אני שונאת- הוא פגע בי והרס לי את האמון באנשים ובגלל זה גם לקח לי זמן לסמוך על החבר הנוכחי.. אבל אני ממש לא בוכה בגלל חבר קודם.

cleopatra2006

New member
אז ככה

הדבר שהכי חשוב לי בעולם זו אהבה.. לאהוב, להיות נאהבת.. אני מניחה שזה הדבר החשוב לפחות ל 95 אחוז מהאנשים (יש כאלה שדברים אחרים מעניינים אותם).. אני פשוט חייבת לדעת שאוהבים אותי.. צריכים אותי.. שאני אוהבת מישהו.. שאני יכולה לדבר איתו על כל דבר, להגיד הכל לא משנה מה.. זה מה שיש לי עכשיו, ואני מאוד מקווה שלא לאבד את זה בגלל השטויות והלחץ שלי.. אהבה זה הדבר הכי ממלא שיכול להיות, הכי שלם.. וילדים.. הם בטח יהיו כל העולם בשבילי... אני חושבת שאני ככה כי אני לא מקבלת אהבה מהמשפחה.. ומה שאני הכי רוצה שיהיה לי זו משפחה גדולה ואוהבת..

למעלה