היי

רוית2

New member
היי

היי לכולם אני חדשה כאן. אני באה ממשפחה שהייתה בה אלימות.אני בת 19 עוד חודשיים.ואני רוצה לדבר אם אנשים שיבינו לליבי.לא אם חברות שצוחקות על נשים מוכות,ומתיחסות אל הנושא בזילזול ולא מבינות שהם חצים אל הלב שלי שולחות.אני רוצה אנשים ולא פסיכולוג שיבין יאזין ולא ינתח לי את העבר הווה עתיד והשלחות לחיים.אני רוצה חברה שתבין אותי שתדע לחבק.ושבחיים לא יגידו לי כמה את מסכנה...וכו´.ויעשו אפליות כי אני ממשפחה שהיתה בה אלימות.

may may.

New member
רוית

אני מבינה לליבך, כשאינך יכולה לספר לחברותיך הכי קרובות את מה שעובר עליך, בגלל התגובות שלהן, "הרחמים" ההסתלבטויות והאי הבנה שלהן. יודעת שאת צריכה אוזן קשבת, ולא הטפות מוסר, או הסברים, או ניתוחים למינהם. אנחנו כאן בשבילך, נשמח לעזור לך. מאיה

time to fly

New member
גם אני כאן ../images/Emo13.gif

אייסיקיו - 45297552 אני מבין לליבך כמו שכבר אמרתי כשאנו מתייחסים לאנשים שלא חווינו את חויותיהם, שאנו צריכים להתייחס בתמיכה ונתינת כתף, אהבה ואוזן קשבת אימי ואבי התעללו בי בילדותי, ואימי עד גיל מאוחר מאוד - מילולית וריגשית. אבי פיזית (אבל אימי היא הדומיננטית) סתם רקע עלי שיגרום לך להבין שאני יכול להבין וגם שאר החברים היקרים של הפורום הזה ישמחו להבין אותך ולשפוך קצת אור אל פנייך
שלומי

למעלה