היי

שלום לך....... איפה את ?!!?!?

מה שלומך ? מה את אומרת שאני גם אעשה אצל אבינוח ב-30/01/02 ? הוא ממש הפתיע אותי כשכבר "זרק" לי תאריך (כ"כ קרוב.....) ועכשיו אני ממש מבולבלת ..אני צריכה עוד חוות דעת לפי דעתי. מה שכן מעניין אותי זה הקביעה שלו שאני יכולה לעבור ניתוח לפרסקופי וזאת בכלל בלי לבדוק מה היה לי ב-3 הניתוחים הקודמים (להזכירך עברתי פעמיים פתיחה מלאה ואחד לפרסקופי...) מה אני אגיד לך . הפעם אני ממש לא ממהרת !!! הייתה שם מישהי שירדה 48 ק"ג ב-5 חודשים ולעומתה מישהי שירדה "רק" 5 ק"ג בשלושה חודשים (מדהים אה... זה עוד יותר מבלבל). נראה לי שמחר אתקשר לד"ר סובחי וקבע גם אצלו תור (הוא אמר לי לפני שנתיים שאין סיכוי שמישהו ינתח אותי ולא יבצע פתיחה...) מה את אומרת ? מה לעשות ? מצד אחד אני "מתה" להיות אחרי זה ואחרי מינוס 50 ק"ג ומצד שני רק המחשבה ששוב יהיו הסתבכויות ממש מלחיצה אותי (והפעם אני ממש לא מוכנה לזה .. אפילו לא נפשית....לעבור את כל הבלאגן הזה שוב...!) אין איזה "קסם" שיאפשר לי לרזות 50 ק"ג ככה ביום בהיר ?!!?! טוב מחכה לתשובה שלך או של כל מי שהציץ ורוצה להגיב... שירלי (... המשך שבוע טוב...כמה שאפשר...!)

buaz

New member
ד"ר סובחי

אהלן שירלי, אני חושבת שכדאי לך לקבל עוד חוות דעת אחת למרות שאצלי זה גורם רק לבילבול. אני ממש מתחילה לפחד והתאריך של הניתוח שלי קרב ובא..... כל אלה שכותבים שהם יורדים כ"כ מעט מדכא אותי ואני פשוט מנסה להבין איך זה? אולי ניפגש? סוף סוף? יום נעים אנה

קבענו ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יאלה בואי נזיז עניינים . כדאי גם שנפגש כדי שאכיר אותך "לפני" ו"אחרי"...
נדבר בערב ונקבע... שירלי

רוייקו

New member
שתיכן מתעלמות מבקשתי להמנע

מהודעות אישיות אחת לשניה באמצעות הפורום. כמה צריך לבקש ?? זה לא מעניין את כלל הפורום הודעות אישיות. לצורך כך יש את תיבת המסרים האישיים שאינה תלויה בשום פורום כלשהו וגם לא בכתובת דואל, מספר איי סי קיו או כל גורם אחר.. שילחו אחת לשניה את המסרים האישיים ולא דרך הפורום.

רוייקו...../images/Emo123.gif

למה זה כ"כ מפריע לך ? יש פה אנשים (דוגמא לצורך העניין)שמוסרים ד"ש ואף אחד לא אומר להם כלום. זה נקרא בימינו "חופש הביטוי" הרי אנשים מדברים פה על הכל (או שככה זה אמור להיות בכל אופן...) - אני טועה ?!?!?!

רוייקו

New member
אז לכן אני רוצה להפסיק את זה ..

וזה כולל את כולם, לא רק אותך ואת בועז. זה לא משהו אישי. חשוב לי שתדעי שזה לא משהו נגדך או נגד משהו ספציפי. אי אפשר להפוך את הפורום לתיבת מסרים או לוח מודעות של .."היי, תתקשרי אלי, התגעגעתי.." וכו וכו... זה מה שקורה בפורום של וואללה ואני לא רוצה שזה יקרה פה. מעירים לי על זה כל הזמן ובעצם צודקים משתתפים בפורום שצר להם על מה שקרה בוואלה. צריך לשמור על הפורמט של הפורום, כך שלא יחרוג מהיעוד שלו. כמובן שאפשר להכניס בין ההודעות מדי פעם גם ד"שים, אבל כבר כמה הודעות שאני מבקש ממך ובועז להפסיק את ההודעות של "צרי קשר" וכו ואתן מתעלמות. אני כמובן מבקש זאת מכולם. זהו, מקווה שאת לא כועסת ומקבלת זאת בהבנה. שיהיה חג שמח בינתיים רוייקו

אוקיי הבנתי...../images/Emo41.gif

ולקחתי לתשומת ה-
, מבטיחה שאשתדל (אולי מדי פעם יתגנב לי ד"ש קטן, מקווה שלא יימחק...
) דרך אגב,וסתם בשביל הידע, קיבלנו נזיפה ממך רק פעם אחת (אפילו בביה"ס רק אחרי 3 הרשמות ניגשים למנהל...
)

lir42

New member
רוייקו

אני מבינה את מה שאתה כותב ואומר אך הבנות רוצות לזרז עינינים ולהפגש אז מה דעתך לזרז את הענין ולעשות מפגש נוסף???? שלך לירי

רוייקו

New member
הכי פשוט בעולם, סטאר22.. הנה, כך

למעלה, בדף הזה, תראי מעטפה. לידה רשום: אין הודעות או יש לך כך וכך הודעות.. תלחצי על זה. אם יש לך הודעות, תוכלי לשלוח חזרה למכותב ואם אין אף הודעה, תוכלי להכניס את הפרטים שלך. תיבת המסרים מקושרת ומאורגנת כבר על שם הניק שלך.

buaz

New member
מחכה

אהלן, מחכה לטלפון ממך. אני אהיה בנייד יום נעים

למעלה