היי

Oshi love Tamir

New member
היי

קוראים לי אושרת,הייתי פה בפורום בשנת 2002 בערך...זכיתי בתחרות ריב השנה ועזיבת השנה.LOL מישהו זוכר אותי
מישהו בכלל נמצא פה מהתקופה של אז
סתם הסתכלתי בחיפוש וראיתי כל מיני הודעות מאז...הייתי ממש מצחיקה.חחחחח...איך אמרתי שהן מושלמות וכל זה. הנה כמה כינויים שמצאתי הם עדיין נמצאים פה? gsh10 מריה 12 Freed From Desire נראה לי זה יוני... פרה שרוטה נועה הרשקוביץ motib4 שהיה המנהל rahelm שרוש לאב אולסן שהייתה איתי בבצפר וואי איזה ישן זה.חחחחח...נוסטלגיות. וגם ענבר ורעות ואריאלה...ואם הם לא פה מישהו פה בקשר עם מישהו מהם
ומה חדש עם התאומות יש סרט או סדרה חדשה שהן מתכננות
איזה נחמד להיזכר...חח יוני פעם כתב בוא נתערב שעוד 3 שנים לא תעריצי אותן,ואני באמת אוהבת מישהו אחר עכשיו אבל אהבתי כל מיני באמת,ואני לא אומרת שאני עכשיו אוהב לעד את מי שאני אוהבת אבל בנתיים זה ככה.חחח... אה ובלינק 182 כן יודעים לנגן והם שולטים!!!מבינה את עצמי...LOL

blink me1

New member
נו ברור שבלינק יודעים לנגן!!!!!!!!!

היה לך ספק?? את יודעת שהם התפרקו נכון?? ובת כמה את בדיוק?

Oshi love Tamir

New member
לא היה לי שום ספק פשוט רק...

בכמעט שנתיים האחרונות התחלתי לשמוע רוק פאנק וכאלה.אז פעם בכלל לא הייתי מודעת לזה פשוט עכשיו הם הלהקה השניה האהובה עליי,וראיתי שפעם מישהו פה כתב שהם לא יודעים לנגן...זה היה לפני כמה שנים.אז בגלל זה רשמתי את זה.חחח... ואני בת 18 ואת?

Oshi love Tamir

New member
וכן אני יודעת שהם התפרקו...

לטום יש להקה חדשה.אהבתי הכי את מארק וטום.

olsen cool

New member
היי אושרת

אני זוכרת את האתר של אריאלה,אני גם זוכרת את המבנה שלו
וrahelm(רחל)לפעמים כותבת בפורום ומעלה תמונות חדשות אבל כולם עזבו,סביר להניח זמן קצר לאחר שמוטי פרש.

NoOop

New member
../images/Emo28.gifטוב, שלום...

אממ הי אני נופר ואני בת 13, ואני בטוחה שאת לא מכירה אותי כי אני לא הייתי כאן לפני שנתיים. אני די חדשה בפורום. שמחה שחזרת

../images/Emo12.gif

פתאום היתה לי הרגשה מוזרה שאני צריכה להיכנס לפורום הזה.. אהלן אושרת
ואוך. תשכחו את האתר הזה. תשכחו אותו!!1 :S

olsen cool

New member
למה?הוא דווקא היה חמוד

היה לך שם הרבה מידע מעניין וגם שמת במדיה אני זוכרת את הראיון של התאומות שהן עשו ברדיו באוסטרליה. ואמאלה לא היה לי מושג שאת מנהלת בתפוז,כמה זמן כבר?חחחח את יודעת שפגשתי את הדס שוורץ בטקס של תפו"ז שנה שעברה?וגם דיברתי כמה פעמים עם מוטי בICQ,הוא לא התלהב ממני כל כך.

למעלה