בבקשה: עוגיות חתונה מקסיקניות
אבקת הסוכר גורמת למרקם עדין במיוחד: עוגיות חתונה מקסיקניות חומרים לבצק 115 גרם אבקת סוכר 250 גרם פקאן קלוי 650 גרם קמח קורט מלח 450 גרם חמאה אופן הכנה o טוחנים את 4 המרכיבים הראשונים במעבד מזון עד שהאגוזים נטחנים היטב. o מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שנוצר בצק. o יוצרים כדורים בקוטר 2-3 ס"מ. מקפיאים לחצי שעה לפחות, אך אפשר גם לכמה ימים (מכוסה). o אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מע"צ עד שרק מתחיל להשחים.