היי

phrizer

New member
היי

יש לי שטיח ריקוד והייתי רוצה המלצות על משחקים או תוכנות ומקומות שאפשר להוריד בהם שירים למשחק. כרגע יש לי "דאנסמניה פרו" והייתי רוצה להוסיף לזה שירים או לתוכנה נפרדת (אפשרי גם לא חינמית). מישהו יכול להמליץ לי?. איך אני יכול להכין שירים עם ריקודים וכו'? זה קשה? תודה, אורי.

דאנסמאניה?../images/Emo179.gif

מצטערת על האיחור חחח
אני לא יודעת מה בקשר לדאנסמאניה, לי יש סטפמאניה... אבל בכ"ז, אם אתה רוצה להוריד שירים יש בטאגליינס (באמת שאין שם הרבה טאגליינס ואין מה ללכת לאיבוד) "הורדות" מהאתר של IDDR. IDDR גם מוכרים תוכנות עם חבילות חדשות, כמו בקצב ישראלי או משהו כזה... בטח תראה בחנויות... להכין ריקודים זה ממש קשה, לפחות לדעתי, ואני כבר מנוסה בעקרון עם השטיח. לא החלק של הצעדים, זה החלק הפשוט, דווקא מה שקשה זה למצוא בדיוק את הקצב שיתאים, וזה עושה בלאגנים שלמים ובסוף לא מצליחים וגם נמאס כבר מהשיר
באתר של IDDR יש תוכנה להורדה למציאת הקצב, אבל לי היא לא ממש עוזרת, אולי יש שם משהו אחר...

Tamar from IDDR

New member
לא ניתן להוסיף שירים לדנסמאניה

אם את אוהבת שירים ישראליים יש דיסק שנקרא IDDR בקצב ישראלי. אם זה לא משנה לך, יש משחק של IDDר עם מעל 200 שירים, רקדנים וקריינים.עובד עם כל משטחי הריקוד בארץ.http://www.iddr.co.il/catalog/product_info.php?cPath=31_35&products_id=83

phrizer

New member
אני בן

ואני כבר עברתי לסטפמאניה והורדתי לו שירים עד שעניתם. בנוגע לתוכנה שמחשבת קצב מIDDR, הורדתי אותו ולא קלטתי איך עובדים איתה. תוכלו להסביר?

Tamar from IDDR

New member
הי סליחה על הטעות...

בד"כ רב התוכנות לחישוב מקצב עובדות בשיטה דומה. השיר מתנגן, אתה מקיש על לחצן קבוע (בד"כ רווח) לפי הקצב של השיר שאתה שומע ו ה BPM מופיע על המסך. אתה מקיש בערך דקה וכך נקבע הממוצע הנכון של הקצב שהקשת. בהצלחה

phrizer

New member
אוי

אין שום דרך לשמוע את השיר בזמן שאתה מכין לו צעדים?

למעלה