היי

Piece Of Mind

New member
היי

הרגע חזרתי מההופעה בפראג. ענק. מדהים. כל שיר היו זיקוקים, פיצוצים, אש. איזי התארח ל3 שירים, וסבסטיאן באך חימם ועשה דואט עם אקסל לMy Michell. למרות שזה קצת עיצבן שאמרו שההופעה תתחיל ב20:00 (שעון פראג) וההופעה החלה רק 3 ורבע שעות לאחר מכן. זה היה סיוט. היה מהמם, ביצעו ממש ממש הרבה מאפיטייט, כמעט כל האלבום. ו- כ מ ו ב ן איך אפשר שלא להזכיר- אחד הגיטריסטים ניגן את כל דונט קריי בעזרת גיטרה אחת. אני מאמין שהם עוד יגיעו לארץ.

Lady in red2

New member
שווה ../images/Emo45.gif שמחה שנהנית

גם אני רציתי לטוס לראות את ההופעה וזה לא יצא בסוף.

Indie62

New member
כמה משמח!

טוב, האיחורים הם חלק מהחוייה הגאנזית כנראה.... אבל טוב לשמעו שהיה אנרגטי. יש עוד תקווה!

Piece Of Mind

New member
פראג

וואו, אני עדיין נותן כבוד גדול לאקסל- למרות האיחור הענק, הם ביצעו הופעה שלמה של שעתיים. מחצות ועד 2 בלילה. ואקסל, הזקן (45) והעייף, המשיך לקפוץ בפרדייז סיטי, ב2 בלילה. הייתה חוויה בלתי נשכחת.

וואי, איזה כיף לך.....

אני שמחה שנהנת. פלייליסט יש במקרה? ואיחור של 3 ורבע שעות זה בהחלט המון.... בקיצור, תהנה היום ברד הוט [
], ותעלה תמונות או סרטונים אם צילמת.....
אה! והלוואי והם יבואו. הלוואי הלוואי הלוואי.

SomebodyElse

New member
הנה

Welcome To The Jungle It's So Easy Mr. Brownstone Live And Let Die Better Dizzy Solo The Blues Robin Solo Sweet Child O' Mine Bumblefoot solo (Don't Cry) You Could Be Mine Knockin' On Heaven's Door Richard and Robin solo Out Ta Get Me November Rain Chinese Democracy My Michelle (with Sebastian Bach) Think About You (with Izzy Stradlin) Patience (with Izzy) Brain drum solo Nightrain (with Izzy) I.R.S. Robin Solo Paradise City הלוואי והייתי יכולה גם להיות שם

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|מקנא|

אוחח גם לי בא
שמחה שנהנת וגם מחר ברד הוט

למעלה