היי

hester

New member
היי

היי קוראים לי יוסי... אני גר בפתח תקווה.... הייתי בפורום הישן של חומריו...קראו לי "פאן" ..כשהוא נפל עזבתי... אני זוכר את יסמין...(גרה באילת נכון?!)...את רוני/שקד....את איתמר(עם האנימציה של החייל)...המטפס הרים....או שזה היה איתי...ואני מתבלבל.... את בן אש שתרם חולצות במיתופיה...וכמובן את המנהל המעולה אודי... אני מקווה להשתלב מהר...

אקס93

New member
החייל זה אני

אך לצערי אני לא כל כך זוכר אותך. טוב לא משנה ברוך הבא לפורום

hester

New member
אולי זה יזכיר לך

קראו לי פאן... היו לי בערך 150 או 200 הודעות.... אולי זה יזכיר לך: אמממ....חודש בערך לפני נפילת הפורום...הייתה תחרות דיבוב תמונות...(נראה לי אפילו היית שופט?!) שמביאים תמונה שקשורה לספר וצריך לדובב אותה...עם דו שיח מצחיק....וזכיתי... וקיבלתי חתימה מעומר... הייתה לי כזאת חתימה: השם המייל והאייסי... יש לך איזה דז'ה וו קטנטן?! :S

hester

New member
The dust book

בפורום הקודם...נראה לי אודי..או מישו סיפר על זה..וקיצר התפתח דיון...על זה שמישו אמר שפולמן הולך להוציא ספר משו כמו נספח שייקרא ספר האבק...שיידבר על הפרטים בספר..כמו...הפגישה של לי סקורסבי ויוריק ברינסון...וכאלה...בסוף הוא כבר ייצא ואם לא מתי הוא מתכוון לצאת?

אקס93

New member
קודם כל

זה book of dust ודבר שני אאל"ט הוא כבר יצא באנגלית

האבק

New member
כמו שאיתי אמר,

קוראים לספר The Book of Dust. אתה יכול להיכנס לאנציקלופדיית חומריו האפלים (www.hdm.co.il/wiki) ולקרוא על הספר עוד פרטים. הוא עוד לא יצא - לא באנגלית ולא בעברית.

Zigdon Knight

New member
עומר זיגדון לא קיים?

סבבה.

האבק

New member
דיי, דיי עומר.. ../images/Emo24.gif לא קרה כלום

את כולם שוכחים לפעמים

למעלה