היי,

היי,

מצטערת שאינני כאן כבר זמן רב, פשוט יש לי פול טיים ג'וב עם התינוק החדש וחוץ מזה יש לי עוד מיליון דברים לעשות. נכנסתי לרגע כי אני מחפשת כבר זמן רב הודעה מה- 22.4 שעידית כתבה וקישרה אליה את התמונה של המיטה שאינני זוכרת מי בנתה לבנה/בתה. מאד הייתי רוצה לראות שוב את התמונה כי אנחנו חושבים על משהו דומה לעודדי. האם מישהי יכולה לעזור לי למצוא את התמונה? תודה מראש, יפעת

מצאתי את ההודעה אבל...

התפוז הזה כמובן מעצבן אותי ועושה לי דווקא אז כל מה שצריך לעשות הוא לעשות"חיפוש מתקדם" ולחפש ע"פ שם משתמש , שם הכותב, את התאריך הרלוונטי שאת מחפשת, נקווה שייפתח לך אז.... חוץ מזה מה עם עודד?? איך הוא מסתגל לאח החדש, ישן כבר, תזכירי לי מה שמו, ליאם? שיהיה לך רק טוב ובאמת חשבתי עלייך השבוע אורית

היי

ניסיתי בדיוק באופן הזה אבל כשאני לוחצת על ההודעה התפוז רושם לי משהו בסגנון "חלה טעות בדף זה..." חוץ מזה, עודד מתוק ומקבל את אחיו בסדר גמור, יחסית (אני חושבת). הקושי העיקרי הוא דווקא אלעד שמתגלה כתינוק מאד רגיש שמתקשה להירדם וצריך המון עזרה ואנחנו קצת מותשים. מאד מקווים שהעניינים יסתדרו בקרוב. תודה על ההתעניינות, יפעת

של רחליקה 1 רגע אחפש

ים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=949&msgid=45616685&FlagSybase=1

למעלה