היי שלום לכולם, יש לי שאלה למישהו יש מושג איך אפשר ליצור קשר עם הולמרק בישראל? תודה נופר
N nof nof 2 New member 10/7/06 #1 היי שלום לכולם, יש לי שאלה למישהו יש מושג איך אפשר ליצור קשר עם הולמרק בישראל? תודה נופר
G galimg New member 10/7/06 #3 היי אני ניסיתי דרך האתר הרשמי שלהם בישראל למצוא דרך ליצירת קשר אך לא מצאתי.
N nof nof 2 New member 16/7/06 #8 היי תודה רק עכשיו ראיתי אותו... שלחתי להם תגובה על העונה החמישית...הם דיי הגזימו...
ל לאוקדיה New member 19/7/06 #10 תגובה היי נוף נוף גם אני רוצה לשלוח תגובה להולמרק שמטמטם אותנו עם הסידרה.יש לך את הכתובת?ליאוקדיה
ר רחלי בת מקלאוד New member 10/7/06 #4 הולמרק השתגעו לגמרי...... בתחילת אוגוסט הם חוזרים לשדר את התכנית אבל באחד וחצי בצהריים והם מתחילים לשדר מהעונה השנייה למה הם פשוט לא יכולים לשדר את הפרקים החדשים?
הולמרק השתגעו לגמרי...... בתחילת אוגוסט הם חוזרים לשדר את התכנית אבל באחד וחצי בצהריים והם מתחילים לשדר מהעונה השנייה למה הם פשוט לא יכולים לשדר את הפרקים החדשים?
F Free Bird New member 15/7/06 #7 אוי ואבוי=\ איזה טימטום...הולמרק כל כך מעצבנים...קודם משנים תשעה של הסדרה בלי להודיע כלום ואחר כך מורידים אותה לגמרי וחוזרים לשדר מהעונה השניה?! מה הפואנטה לעזחומוס...
אוי ואבוי=\ איזה טימטום...הולמרק כל כך מעצבנים...קודם משנים תשעה של הסדרה בלי להודיע כלום ואחר כך מורידים אותה לגמרי וחוזרים לשדר מהעונה השניה?! מה הפואנטה לעזחומוס...
T the friend New member 16/7/06 #9 ואפ כבר פרקים חוזרים אז אולי שיתחילו ממש מהפרק הראשון של העונה הראשונה? שלפחות תהיה נוסטלגיה כמו שצריך ושכבר יביאו את העונה השישית!!!!
ואפ כבר פרקים חוזרים אז אולי שיתחילו ממש מהפרק הראשון של העונה הראשונה? שלפחות תהיה נוסטלגיה כמו שצריך ושכבר יביאו את העונה השישית!!!!