היי

osher989

New member
היי

אני הכרתי את יוסי בזכות שרית,היא מחרפנת אותנו בעבודה . היא לא מתחילה לעבוד עד שלא שמים לה אותו ברקע,היא מתעוררת רק אם משמיעים אותו,והיא נרדמת רק אם הדיסק שלו. אני יודעת שאני צועקת עלייך הרבה שיש חיים מעבר ליוסי אבל אם הכל אני רוצה להגיד לך תודה שבזכותך הכרתי את יוסי כי אני באמת חושבת שהוא הזמר היחיד בעולם שיכול להוריד דמעה אם הקול שלו.ושרית תספר לכם איזה בחורה קרה אני ואני בקושי יכולה להוריד דמעות.אבל כששמעתי את השיר "בוכה בלילות" באמת שירדו לי דמעות וחצי שעה היא רק הסתכלה עליי ולא האמינה...היום אני גם מכורה לשירים של יוסי אבל אני בחיים לא יצליח להגיע לרמה שהיא מכורה אליו שרית כפרה עלייך על תהרגי אותי אני לא יכולה להיות פעילה בפורום כי אני עובדת כל היום אבל אם יצא לי בימי שישי או שבת להכנס אני אכנס בשמחה! (מהחשב של שרית כמובן כי לי אין מחשב.אבל לא נראה לי שהיא תסכים לי אחרי מה שכתבתי עליה עכשיו)

sarit lang

New member
חחחחח את כזאת מפגרת!

בישביל זה הוצאת אותי מהסרט..? ואגב יש לך שגיאות כתיב את יודעת????? ולא אני אל אתן לך להכנס לפורום מהמחשב שלי..:)

moranush86

New member
ברוכה הבאה מותק! אני כבר אוהבת אותה

השיר האהוב עלי של יוסי ובכלל השיר האהוב שלי הוא "בוכה בלילות", שכל פעם שאני שומעת אותו, לפחות 3 צמרמורות עוברות לי בגוף. וזה כמובן אחרי שהפסקתי לבכות כששמעתי את השיר (תקופה רעה..) מתוך הקליפ "בוכה בלילות" ====>

ברוכה הבאה...

ואת לא היחידה שבכית מ"בוכה בלילות" כי את השיר הזה הייתי שומעת המון כשהייתה לי תקופה רעה ואין מצב שלא הייתי בוכה ממנו..

בורכה הבאה

חחח את חמודהה ואני מקווה שכן תוכלי להיכנס לפורום מדי פעםם

osher989

New member
תודה לכם! דברו אם שרית ..

שתסכים לי להכנס מהמחשב שלה

למעלה