היי, סיפרו לי על הפורום הזה אתמול והסתקרנתי. מה עושים פה בדיוק? מדברים על סטאר וורס וכו'?
ס סלוניק New member 11/8/06 #1 היי, סיפרו לי על הפורום הזה אתמול והסתקרנתי. מה עושים פה בדיוק? מדברים על סטאר וורס וכו'?
א אדון בלון New member 11/8/06 #2 לא ../images/Emo6.gif אני פה ואני לא סובל מלחמת הכוכבים, ואין לי מושג מי זה היודה הירוק הזה שכולם מדברים עליו. על מה מדברים? האמת? לא יודע.
לא ../images/Emo6.gif אני פה ואני לא סובל מלחמת הכוכבים, ואין לי מושג מי זה היודה הירוק הזה שכולם מדברים עליו. על מה מדברים? האמת? לא יודע.
N noname202 New member 11/8/06 #3 לא יודע? נו באמת צמיר. מדברים פה על חנונים ועל מה שביניהם לעולם הרחב. [ובקיצור, על מה שבא לנו ^_^]
ס סלוניק New member 11/8/06 #4 מש יש בינם לבין העולם הרחב? פיזית אני יודע שיש מחשב וחיבור אינטרנט שמגשרים. חוץ מזה?
N noname202 New member 11/8/06 #5 שאלה טובה O: תקשיב, סרטים, טלוויזיה וספרים זה סוג של העברת מידע מהעולם אלינו..
ס סלוניק New member 11/8/06 #8 אח, שרשור גרוע. תפוזונה. בכל מקרה רציתי באמת לשאול ולבחון את אמיתות המיתוס. מה יחס המשתמשים בפורום על מ"ה GNU/Linux אל מול Windows?
אח, שרשור גרוע. תפוזונה. בכל מקרה רציתי באמת לשאול ולבחון את אמיתות המיתוס. מה יחס המשתמשים בפורום על מ"ה GNU/Linux אל מול Windows?
P pelegs New member 14/8/06 #16 יש שניים לפחות אמנם אני לא כזה משתתף בפורום, אבל אני זוכר שחוץ ממני יש כאן עוד אחד...
ת תמיר1991 New member 12/8/06 #10 ראיתי אותך אתמול! [שלשום בעצם] אני המשקפופר הגבוה שהיה ליד ים על הקומה הרביעית בכניסה לגג של עזריאלי ושאמרת לו שאני לא אזהה את הכינוי, אבל כשטל אמר לי זיהיתי והיי ברוך הבא! תמיר.
ראיתי אותך אתמול! [שלשום בעצם] אני המשקפופר הגבוה שהיה ליד ים על הקומה הרביעית בכניסה לגג של עזריאלי ושאמרת לו שאני לא אזהה את הכינוי, אבל כשטל אמר לי זיהיתי והיי ברוך הבא! תמיר.
ת תמיר1991 New member 12/8/06 #13 אבל טל הכיר אותך../images/Emo3.gif זה בסדר, ראיתי אותך רק לכמה שניות ברוך הבא, שוב! תמיר.