היי

היי

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול את זה אבל .....על החיים ועל המוות ..... אז ככה ,קוראים לי חן ואני בת 15 ויש לי גיטרה קלאסית כבר כמה חודשים ואני מאוד רוצה ללמוד לנגן .... אבל אני די מבואסת מזה שאני לא יודעת לנגן (ידעתי שאני חסרת כישרון חחח...). אני יודעת שכולם יגידו לי שאני צריכה מורה והכול אבל אני בכל זאת רוצה לנסות לבד כי אלו היו חלק מההסכמים שלי אם אני יקבל גיטרה ...לא בהכרח עם ההורים שלי אלא בעיקר עם עצמי לנסות לנגן לבד. אז ... בבקשה יש מישהו שאיך שהוא יכול לעזור לי ,אני מחפשת אתרים ממש ממש טובים אבל עד עכשיו האתרים שאני מצאתי לא היו לי כ"כ עוזרים ... תודה לכולם .

עוד משהו

אבל בכל זאת אם למישהו יש מורה מסוים שלא לוקח הון תועפות ומלמד באזור הקריות זה יהיה מאגניב ... תודה

inbal287

New member
אממ האמת שיש ספרי לימוד

לי היה אחד, והיה מצורף לו דיסק שמע כדי שיהיה קל ומובן יותר, קראו לחוברת 'ד"ר גיטרה'... זה לא אמור לעלות הרבה לפי מה שאני זוכרת. בהצלחה
.

CrazyDude2

New member
כה...של אבי ברק..הוא ממש טוב!

גמני למדתי ממנו...יש שם הסברים טובים. מוכרים אותו בדרך כלל בכל סניף של כלי זמר בארץ..... מומלץ! העלות שלו גם לא גבוהה וזה שווה.

yaelhr

New member
../images/Emo45.gifאחלה ספר.

אמנם, אני ממליצה לשקול פעמיים את האופציה של ללמוד לבד. זה יכול להיות נורא מתסכל, ולהמאס מהר. (לפחות מניסיון קודם שלי). אבל, זו החלטה שלך. תתחילי לבד, ואם תראי שזה לא מתקדם כל כך טוב, תמשיכי עם מורה:)

CrazyDude2

New member
זה תלוי בבן אדם בעיקר....

אני למשל למדתי לבד טוב כי ידעתי לפני זה פסנתר אז היה לי ת'בסיס... אבל אם קשה לבן אדם להבין דרך ספר והוא צריך מישהו שיסביר לו תכל'ס מה עושים .. אבל באמת הספר מומלץ!

אני ניגנתי לפני זה בחצוצרה

במשך 5 שנים אז זה לא שאין לי בסיס מוזיקלי .... אוקיי אני יברר על הספר ! תודה

למעלה