היי

n0o0oga

New member
היי

אני נוגה ואני כמעט בת 17.. אני מאוד אוהבת לרקוד אבל יש לי בעיה קטנה עם זה :( יש לי חרדה חברתית וכל פעם שאני מנסה שיעורים אני לא מצליחה לזוז כמו שצריך בגלל הביישנות. חלק מהתנועות מביכות או טיפשיות ואני רוקדת נוראי בגלל הפחד. מישהו יכול לתת לי עצות איך להירגע ולהצליח להיות יותר משוחררת? תודה מראש :)

yaarin

New member
לנוגה

קוראים לי ירין, גם אני בן 17, ואני לא בעל מקצוע מוסמך, אבל אני כן יכול להגיד לך שאני מזדהה איתך ועם כל מילה שלך. אני סובל מאותה בעיה בדיוק וזה פשוט עניין של בטחון עצמי. אני ניסיתי להתמודד עם זה בכך שהלכתי אתמול למועדון גדול והומה אדם, והיה שם כל כך עמוס שאף אחד לא ראה אותי. תמיד פחדתי שיהיה מי שיבקר אותי ותמיד היה נדמה לי שכולם מסביב מגחכים עלי אבל זה הכל בראש שלנו. תנסי גם את את מה שאני עשיתי ואולי גם לך זה יעשה פלאים. מקווה שעזרתי

lonely3

New member
היי :)

אני מבינה אותך, זה באמת קשה עם חרדה חברתית לרקוד. את לוקחת שיעורים?

חרדה חברתית

היי נוגה, כתבת שהחרדה החברתית מפריעה לך לרקוד, ושאת מאוד אוהבת לרקוד. כשסובלים מחרדה, היא משתקת אותנו, ומפריע לנו לעשות כל מיני דברים.יש עוד דברים שאת לא יכולה לעשות כמו שהיית רוצה בגלל החרדה? יש טיפולים שעובדים בשיטה קוגניטיבית-התנהגותית ויכולים לעזור להתמודד עם חרדה חברתית. היית רוצה לנסות לפנות לטיפול?

למעלה