אני הדר, בת 17 וחצי מרעות.. אני ממש רוצה לפתוח בלוג אבל מעוצב יפה (משהו איכותי... ) פתחתי בעקרון בבלוגר אבל זה ממש מכוער... למישהו יש עצה בשבילי? אני חייבת לציין שאני לא יודעת html או כל שפת תכנות אחרת... אז HELP!!! תודה הדר
כי יש הרבה מדריכים באינטרנט לעיצוב... ואם יש לך בעייה עם html גם לזה יש מדריכים, אבל הדרך הפשוטה ביותר בשבילך לדעתי היא להשתמש בפרונט פייג´ שלפעמים בא עם חלונות 98 ! ברוכה הבאה ! שי !
יש כמה אופציות - בבלוגר עצמו יש מבחר לא רע של עיצובים. אם לא תמצאי שם נסי באתרים שמספקים עיצוב לבלוגים כדוגמת blogdesigns.com ואז לשלב את העיצוב בבלוג שלך בבלוגר. בהצלחה. אם תתקלי בבעיה - חיזרי לשאול - ונעזור לך. תני גם את כתובת הבלוג שלך - כדי שנכניס אותו לרשימת הקישורים של הפורום. ובכלל נשמח לראות אותך כמשתתפת פעילה כאן.
הצלחתי לטפל בבעית הפריימים אבל עכשיו יש בעיה חדשה יש מה שנקרא Scrollable Area code שזה אומר. יש לי 2 פריימים. כאשר בפריים של המניו מצד ימין יש 2 לחצנים שתפקידם להוריד ולעלות את התכנים בפריימ השמאלי. כאשר העכבר עובר מעלם. הדף של הפריימ השמאלי יורד מטה ולמעלה. במקום להשתמש בפס הגלילה. צאקרת הלב
הצלחתי לטפל בבעית הפריימים אבל עכשיו יש בעיה חדשה יש מה שנקרא Scrollable Area code שזה אומר. יש לי 2 פריימים. כאשר בפריים של המניו מצד ימין יש 2 לחצנים שתפקידם להוריד ולעלות את התכנים בפריימ השמאלי. כאשר העכבר עובר מעלם. הדף של הפריימ השמאלי יורד מטה ולמעלה. במקום להשתמש בפס הגלילה. צאקרת הלב
הורדתי פרונט פייג´ ופוטו שופ ודי הצלחתי להבין את העניין.. יצא לי ממש נחמד אבל אני עדיין לא כל כך יודעת מה אני עושה ואיך אני מעלה את זה לרשת... אני מוסיפה צילום מסך של מה שעשיתי.
ממש התחרפן לי השכל... אין לי מושג בגרוש מה אני עושה..... דרך אגב, אהבת את העיצוב? הוא ממש ראשוני אז תגיד באמת מה אתה חושב... אני אשמח אם תפנה אלי באייסיקיו 741515 הדר