היי אני חדש פה מקווה להשתלב
ס סתם עוד מישי New member 13/10/06 #18 ראבק. דיי. דרך אגב, אני עוזבת את הפורום... כבר הרבה זמן במילא אני לא פעילה פה
ס סתם עוד מישי New member 14/10/06 #21 חחח בגלל ש... זה ממזמן לא פורום גרין דיי.. יותר בכיוון של "פורום ירידות על סימפל דיי" ואחרי הפעם ה10 זה כבר הפסיק להצחיק. יש פה כמה אנשים (ליעוז!) שצריכים ללמוד מתי זה כבר מציק
חחח בגלל ש... זה ממזמן לא פורום גרין דיי.. יותר בכיוון של "פורום ירידות על סימפל דיי" ואחרי הפעם ה10 זה כבר הפסיק להצחיק. יש פה כמה אנשים (ליעוז!) שצריכים ללמוד מתי זה כבר מציק
C Chen Shesek New member 15/10/06 #27 ../images/Emo152.gif../images/Emo45.gifאז יאללה- בואו נחזיר את הפורום לפורום גרין דיי! זה תלוי בנו ולא באף אחד אחר. אני מתנדבת להתחיל להפעיל פעילויות, אבל חייבים שיתוף פעולה! אל תעזבי.... נכון, זה כבר מעצבן- אבל צריך לתת עוד צ'אנס. חן
../images/Emo152.gif../images/Emo45.gifאז יאללה- בואו נחזיר את הפורום לפורום גרין דיי! זה תלוי בנו ולא באף אחד אחר. אני מתנדבת להתחיל להפעיל פעילויות, אבל חייבים שיתוף פעולה! אל תעזבי.... נכון, זה כבר מעצבן- אבל צריך לתת עוד צ'אנס. חן
L l i o r a n g e New member 15/10/06 #28 בייננו גם אם נחיה את הפורום זה לא יגרום לליעוז להפסיק לרדת על גבי.
פ פאנקיסטיתXקור New member 15/10/06 #30 תיקון ../images/Emo110.gif גם אם נחייה את הפורום זה לא יגרום לגבי להפסיק להיות מפגר.