היי :)

ליר 17

New member
היי :)

היי, אני חדשה פה. האמת גיליתי את הפורום בעקבות ההופעה במצדה, חיפשתי פרטים על ההופעה.. אבל בסוף לא הלכתי בגלל שלא היה לי איך להגיע. אני מקווה ללכת פעם הבאה. עוד לא יצא לי להיות בכלל בהופעה של דיויד ברוזה! אני לא יודעת איך זה קרה, זה ממש פספוס. אני חייבת להתחיל ללכת להופעות, אבל הבנתי שלא יהיו לו בזמן הקרוב כי הוא יופיע בחו"ל, נכון? בכל מקרה, יש בוואלה קטע מהdvd סיגליות. אז הנה הקישור: http://music.walla.co.il/?w=//988957 תהנו! יום טוב לירון

glitter8

New member
הי לירון, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אכן ההופעה במצדה היא דרך נפלאה להכיר את דיויד במיטבו! לא נורא שלא יצא לך להיות בהופעה, בטוח תראי עוד הופעות. גם אני מהצפון (היחידה פה עד שאת הצטרפת) אז את מוזמנת להצטרף אלי כשאלך להופעה. שזה בטח יקח עוד קצת זמן (יומיים בערך...חח..) כי רק השבוע היינו.. תסתכלי בלוח ההופעות למעלה, יש עוד כמה הופעות עם מיומנה ואז הוא טס לסיבוב של כמה חודשים בחו"ל , אינני יודעת אם יהיו הופעות סולו בתקופה הזו. שמעתי שהוא יהיה בקיבוץ יגור בקרוב אבל עוד לא ראיתי פרסומים לזה. תודה על הקישור להופעה, בינתיים לרובנו כבר יש את הדי וי די (לפחות אחד....חח) זה ישודר הערב בערוץ 24 את מוזמנת להישאר! ענבל

ליר 17

New member
תודה :)

אני אשמח ללכת איתך להופעה :) ונחמד לדעת שיש עוד מישהו מהצפון. בטוח שאני אראה את ההופעה היום בערב, אולי לא שזה ישודר, אבל לפחות מוקלט. איזה כיף לדעת שיש עם מי ללכת להופעה של דיויד ברוזה! לירון

גם לבד זה כיף ../images/Emo8.gif

ככה זה כשיש חברים עם טעם רע במוזיקה

ליר 17

New member
חחח נכון../images/Emo3.gif

אבל עכשיו אפשר גם לא ללכת לבד, שזה הכי טוב :)

למעלה