היי, רק רציתי להודיע על הצטרפותי לפורום, אה.
L limors2 Active member 18/10/06 #3 אה, ברוכה הבאה!../images/Emo54.gif אני ליאורה. לא לימור. אם תקראי לי לימור אערוף את ראשך האם לך יש שם? אבל כבר נכנסתי לכרטיסאישי שלך וראיתי לבד
אה, ברוכה הבאה!../images/Emo54.gif אני ליאורה. לא לימור. אם תקראי לי לימור אערוף את ראשך האם לך יש שם? אבל כבר נכנסתי לכרטיסאישי שלך וראיתי לבד
M MAsterpieCE RastA New member 18/10/06 #4 אז למה הכינוי שלך ככה, זה מבלבל לאללה! טוב, אם ראית את השם אז אני אחסוך במילים P:
ס סינטטית New member 18/10/06 #6 ואי, רק בישראל ../images/Emo2.gif בואנה! את טיפוס נוסטלגי כלבבי . ואי, עשית לי חשק לראות עכשיו.... וברוכה הבאה, איךשלאקוראיםלך (אני עצלנית מידי בשביל לבדוק בכרטיס האישי) אני אור
ואי, רק בישראל ../images/Emo2.gif בואנה! את טיפוס נוסטלגי כלבבי . ואי, עשית לי חשק לראות עכשיו.... וברוכה הבאה, איךשלאקוראיםלך (אני עצלנית מידי בשביל לבדוק בכרטיס האישי) אני אור
L limors2 Active member 18/10/06 #7 גם את זה ראיתי היום על קלטות../images/Emo3.gif יש לי את כל עונה 5 וקוראים לה נופר!
S ShukyD New member 18/10/06 #11 הבן שלךךךךךךךךךך מטריד את הבת שלייייייייי ושיזהר לווווווווווווווו מה המצב נופר?
M MAsterpieCE RastA New member 19/10/06 #12 הופה יואב ../images/Emo6.gif זוכר אותי אה המון זמן לא דיברנו, מה קורה