היי=]

היי=]

חזרתי מפולין בעקך לפני חודש וקצת... היה לי מסע מדהים,משמעתי מאוד יצאנו קבוצה של אנשים באמת איכותיים למדתי המון על עצמי ועל החיים אני מאושרת מהרגע שיצאתי למסע הזה שום דבר אינו ברור מאליו... אני ישמח לשתף אותכם בחוויות מהמסע אבל קודם יש לי שאלה.. מישהוא יצא למסע לפולין עם המדריך חיים?אני לא וזכרת את שם המישפחה הוא אדם פשוט מקסים אני מעריצה אותו הוא עשה לי את המסע הזה כלכך מיוחד אין לי מילים אפילו

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

לא יצאתי עם חיים, אבל אשמח לקרוא חוויות מהמסע
זה באמת תלוי במדריך, אם יש אחד טוב זה משפר מאוד את המסע.

ב ר צ ו ק

New member
מדריך במסע

אני לא יצאתי עם חיים... אבל יצאתי עם שני מדריכים, שאחד מהם הוא מורה בבצפר שלי.... אין ספק שהמדריך יכול להפוך את המסע לטוב ולרע... המדריכים שלי היו מעולים, היה מדהים לראות איך הנושא באמת משפיע עליהם ואיפה הם מתרגשים יותר, אצלנו היה יחס אישי ואכפתי בטירוף, זה הגיע למצב ששהמדריך שלי סיפר דברים קשים, הוא קרא לי לעמוד לידו כי הוא ידע שקשה לי... כל פעם שבכיתי הוא בא לדבר איתי לעודד אותי, וגם המדריך השני כל פעם בירר איתי שהכול בסדר... חוץ מהמדריכים גם למחנכים יש השפעה גדולה.... ואצלנו הם היו מאוד תומכים, גם בהכנה וגם במהלך המסע.... המסע הזה גרם לי להריך אותם הרבה יותר...

אממ לנו הייתה מדריכה מעולההה

ואין ספק כמו שנאמר כאן קודם המדריכים עושים את המסע לטוב ולרע.. היו איתנו כמה אוטובוסים ולכל אוטובוס מדריך משלו.. והיו 3 מדריכות שהיו ממש משעממות פעם אחת שמענו הדרכה של אחת מהן ופשוט נרדמנו!!! כולל המורות כולנו היינו בחדר אחד עם מזגן ונרדמנו... אין על שרון המדריכה שלנו פשוט תותחית על!!!

למעלה