היי

היי

רציתי את עזרתכם בבירור כמה נושאים. מתרחשים בביתי דברים משונים שצריכה להיות להם משמעות ואינני יודעת היכן למצוא את התשובות. זה התחיל בהופעת כמויות היסטריות זחלים שחורים ורעילים . לאחר שזה עבר הגיעו כמויות של זבובים. , ברגע שכמה מתו הופיעו עוד הרבה יותר . לאחר ריסוס היה שבוע מנוחה ואז הופיע מן סרח בלתי מוסבר בחלק מהבית כאילו והיה מוגדר בתחום מסויים , סנטימ' ממנו לא היה וברגע שעברת בחזרה זה היה. מה שבטוח הדברים האלו אינם טבעיים , אז אם יש לכם אפילו קצה רעיון מה אפשר לעשות בנידון אשמח לעזרה

RainBird

New member
נא. זה לא עובד ככה. עין הרע יותר פוגעת בבריאות, קשרים רומנטיים ועיניינים פיננסיים (למרות שקשה לי לראות כיום מישהו אשכרה מצליח בעסקים ולא מיילל שאין לו גרוש) תפוצה של חרקים נראה לי טבעי למדי ולא זדוני. ייתכן שמקסימום פיית רפש וריקבון החליטה שהבית שלך זה מקום נחמד לשחק בו. ארדן.

....

אני לא מכירה את ההגדרות האלו יותר מדיי. אבל אצלינו זה לא טבעי.. במיוחד לא בכמויות כאלו..

ההגמון

New member
זה יכול להצביע

גם על דברים אחרים. ממה שנוכחתי בחיי, הרבה פעמים כמויות לא בדיוק שגרתיות של חרקים מרמזים על רמת אנרגיה גבוהה שמשהו פולט. הם נמשכים לאנרגיה הזאת... אולי בצורה של חום. לביצה, היכן, בערך, בארץ את גרה? האם זהו בית קרקע? אני לא יודע מה אתכם, אבל לי יש אסוציאציה של גופות במרתף

Raidho

New member
זה מה שבאתי, בלין, לכתוב!

תחפרי, קורוצ'ה, דודה, איפה שמסריח, אולי יש שם איזה שריד מהבעלים הקודם של הבית!!!

למעלה