היי

טוואנדה

New member
היי

גם אני את השנה שלי התחלתי עם תכנית חדשה לגמרי, גם בתחום הלימודי וגם בתעסוקתי, אבל (וכאן הוא מגיע) אני מרגישה ממש מאחור מבחינת תחום התעסוקה. אני סטודנטית והתחלתי לעבוד באיזשהו מקום (דרך קשרים) שאליו מתקבלים רק אנשים עם ידע רב וניסיון עשיר מאוד. בהתחלה היה נחמד אבל לאט אני מתחילה להבין היכן אני עומדת. אני לא עובדת במשרה מלאה אני מקבלת יפה מאוד, אבל אני חושבת שאם היה לי כסף ללימודים ולדירה לא הייתי נשארת כי אני לא מרגישה באמת שמשתפים אותי, העניין הוא שאני גם אחת שלא דוחפת את עצמה - לא מהמתבלטות. סירבתי לחברה מאוד גדולה בארץ שביקשה שאגיע לריאיון ,בדיעבד אני חושבת שיכולתי להיות יותר מרוצה שם כי שם באמת הייתי חלק מהצוות (בניגוד למה שאני מרגישה) ועוד משהו אני מרגישה שאיפשהו עושים לי טובה שמשאירים אותי ,שכביכול האחראים עליי לא רוצים לאכזב את זה שהכניס אותי לשם. אני מרגישה לא מסופקת וכולם כולם אומרים לי לשמור על המשרה הזו כמו ששומרים על כספת. ללא ספק יהיה לי ניסיון כשאסיים את התואר ואם אחזיק שם מעמד, אבל למה לא מלמדים אותי דברים? למה לא יושבים איתי ומסבירים לי דברים חדשים אפילו את הדברים הכי קטנים? למה נותנים לי לעשות דברים משעממים וחסרי חשיבות? לדבר עם מישהו משם איני יכולה, אני לא מרגישה בנוח, זה יראה כאילו אני מתלוננת על מה שיש לי (כי מה שיש לי הרבה סטודנטים בתחום הזה היו חולמים לעשות ואני לא מתנשאת) זהו, רק רציתי לשתף. יום טוב

Gali112

New member
לפנות ולהגיד שאת רוצה ללמוד

דברים חדשים ולתרום זה לא להתלונן להיפך זה להגדיל ראש ולהראות מעורבות

blossom03

New member
אם לא תצליחי ללמוד את העבודה - זה

בודאי יחזור אלייך כבומרנג. נסי לברר קודם, מה הן בדיוק דרישות התפקיד, מי יכול ללמד אותך את התפקיד, או לחילופין מי יכול להפנות אותך למקורות ידע בדבר העבודה כך שתוכלי ללמוד לבד. בהצלחה!

למעלה