היי...

Maxfields

New member
היי...

בלבול הוא חלק בלתי נפרד מהתהליך הא? הגעתי לכאן אחרי תהיות אין סוף ושיחת נפש עם ידיד, שרמז בעדינות שכנראה יש לי שמץ של אסקסואליות. הסיפור שלי הוא קצר: אני בת 21 ועד עכשיו יצאתי רק עם שלושה בחורים. תמיד היתה נשיקה בפגישה הראשונה שהיתה ביוזמתם, תמיד הסכמתי ותמיד לא הרגשתי משהו מיוחד בה. אני זוכרת שבאחת מהן פשוט חשבתי: צריך לקנות חלב או שיש מספיק?. יכול להיות שפשוט לא הרגשתי חיבור רגשי מספיק עם אותם בחורים ובגלל זה הנשיקה היתה בהתאם? אבל אני גם זוכרת בבירור שזה הגעיל אותי. המגע של לשון בלשון, כל הקטע הזה... זה דחה אותי. אני רואה בסרטים שהם מתלהבים מהנשיקה, שיש זיקוקי דינור ברקע, שזה ברגע רומנטי ואצלי זה פשוט לא קורה. עם אחד הדייטים ביקשתי רק לשבת ולדבר והוא הסכים. ישבנו שעה ורק דיברנו ובאיזשהו שלב הוא חיבוק אותי. אני באמת טיפוס שאוהב יותר חיבוקים אבל גם אז הרגשתי מובכת במקצת ולא בנוח. ולא היתה שום תחושת אהבה או מה שאמורים להרגיש. עשיתי שאלון שמראה כמה אסקסואלית אני, ויצא שאני 47% כזאת. מצד שני, יכול להיות שמפגשים מיניים פשוט מרתיעים אותי עקב טראומה מינית בילדות (אני יודעת שזאת שאלה ששואלים אתכם המון- אז כאן התשובה חיובית). יכול להיות שאני פשוט מסתייגת ממפגשים מיניים כתוצאה מהעבר או שאני באמת פשוט אסקסואלית? ושכחתי לציין שרמת הבלבול שלי כרגע מרקיעה שחקים? תודה שקראתם עד לכאן, ועוד יותר תודה אם תוכלו לייעץ
.

נועיתה17

New member
טוב אז ככה

אני חושבת שאת אסקסואלית....כאילו מצטערת אם זאת פצצה אבל הסיפור שלך מאוד דומה לשלי...אני בת 20 בקרוב...והניסיון המיני שלי מאוד קל...כאילו אף פעם לא עשיתי כלום...וזה לא שלא ניסו...פשוט לא רציתי..לא עיניין אותי אני זוכרת שבפעם הראשונה שבאתי להתנשק עם מישהו המחשבה שעברה לי בראש הייתה "טוב נראה פעם על מה כל הרעש" לא עשה לי שום רעש בשום מקום...אז חשבתי שאולי המין לא מתאים וניסיתי עם אישה...אותו דבר אבל לעומת זאת אני מאוד אוהבת שמחבקים אותי...כאילו מחוות שהיו יכולות מיניות שמתבצעות כאשר הכוונה וחשיבה היא חברית וידידותית..או סתם בצחוק אני אוהבת..זה כן כיף לי... לקח לי זמן להבין שאני לא נמשכת לאף אחד/ת מקווה שעזרתי

gabriel1349

New member
עקב הטראומות

המיניות שעברת אני נאלץ "לחדור" לפרטיותך ולשאול האם את נמצאת בטיפול או במסגרת כלשהי היכולה לעזור לך להתמודד עם הבלבול? סביר להניח שאת נרתעת ממין אך ורק בגלל אותה טראומה נוראית ...

Maxfields

New member
תשובה

אין לי בעיה לענות על השאלות שלכם, אם זה מה שיעזור לי להבין מה עובר עליי. אני כרגע לא נמצאת בשום טיפול או מסגרת כדי להתמודד עם הטראומה או הבלבול. אני מניחה שמה שאני רוצה לדעת, וכנראה רק בטיפול אפשר, אם ההתנהגות הזאת נובעת מהטראומה או מהיותי אסקסואלית, או ממשהו אחר.

gabriel1349

New member
סביר להניח שמהטראומה

ובכלל כל אדם מומחה יוכל לענות לך טוב יותר מכל אחד ואחת בפורום זה. בנוסף- טיפול נועד לשם כך- לעזור לך לחדד את בעיותייך ,לפתור אותם יחד איתך ובקצב שלך. הטיפול אמנם- יכול להיות קשה והוא לוקח זמן , אך את חייבת זאת לעצמך , חייבת לעצמך תשובות ובעיקר להפטר מהדברים שאת נמנעת ומונעת מעצמך בעיקבות דברים שעברת . המון בהצלחה וחיים מאושרים

p019

New member
ברוכה הבאה בכל מקרה../images/Emo212.gif

אדם יכול להיות א-מיני עם או בלי טראומות בילדותו. אבל כיוון שיש אפשרות שטראומה משפיעה, עדיף ללכת לטיפול מקצועי. אולי תוודאי עם המתפל בהתחלה שהוא מקבל את העובדה שקיימים א-מיניים - כך שהוא לא ינסה לשכנע אותך בכיוון מסוים רק כיוון שזה לא מתעים להקפת עולמו (כן, לצערנו יש גם כאלו). בעיקרון, מהסיפור שלך לא משתמע שאת נרתעת ממין בצורה רצינית, יכול להיות שלא הבנתי נכון. נראה יותר שזה פשוט לא מעניין אותך - מה שמחזק את ההפשרות שאת א-מינית. אבל, באמת יש גבול לכמה אנחנו יכולים לעזור לך. בסופו של דבר, אם אולי עזרה יותר מיקצועית, רק את יכולה לענות על השאלה הזו. אים מותר לשעול, איזה שאלון בדיוק עשית? מעולם לא שמעתי על שאלון א-מיניות.

איך את מרגישה?

האם היית רוצה להמשך בצורה כזו לאחרים? או שטוב לך להיות כמו שאת עכשיו? את יכולה לתאר את עצמך מתנהגת אחרת, מבחינת משיכה, לולא היתה אותה טראומה? טראומה לא מצביעה לכאן או לכאן. יכול להיות שהיית אסקס אם לא היתה הטראומה. השאלה היא מה קורה לך עכשיו, ומה את רוצה שיקרה. את לא חייבת למצוא את הזהות המינית שלך, לא עכשיו ולא בכלל. לדעתי, כדאי לך להשאר עם סימני השאלה עוד זמן מה, עד שתכירי את הקהילה האסקסואלית, תתרגלי לרעיון ולמהות של הנטיה. אז תוכלי להבין לבד אם את באמת אסקס או לא. יותר חשוב מההגדרה העצמית כאדם מיני או א-מיני, זה לדעת מה אנחנו רוצים ומה לא, מה טוב לנו ומה רע לנו. אחרי שאנחנו מכירים באותם רצונות ובאמת מתעקשים עליהם, ההגדרה לפעמים עוזרת לנו ללכת לפי אותם רצונות ולא להגרר אחרי רצונות של אחרים. בין אם את אסקס, בין אם את לא ובין אם את עדיין מתלבטת, את מוזמנת לפטפט איתנו ולהרגיש כאן כמו בבית
ברוכה הבאה!

צריך להבחין בין נטייה לזהות מינית

המון אנשים לא מודעים להבדל וגם את משתמשת בשתיהן במקביל. הנטיה המינית היא למי אתה נמשך וזהות מינית זה אם אתה מרגיש כגבר, כאשה או כל דבר אחר (יש כאלה שמרגישים לפעמים ככה ולפעמים ככה ויש כאלה שלא יכולים להגדיר את המגדר שלהם לפי ההגדרות המקובלות ועוד). אני חושבת שא מיניות יותר מתאימה להכנס לכותרת נטייה מינית, למרות שזה לא מדוייק. כי זו בעצם אי נטייה מינית. באיזו מילה משתמשים מעבר לים ב-AVEN? מה שבטוח שזה לא קשור לזהות מינית.

לא הייתי ממהרת לחשוב

מקרה שקרה בעבר לא אומר שאותו אדם יתפתח להיות אסקסואלי, אבל הוא יכול לחוש לחץ בעניין והסתייגות כפי שכתבת, אבל לפי דעתי פשוט לא מצאת מישהו שאת רוצה להיות איתו במגע אינטימי. בפגישה הראשונה את עדיין בקושי מכירה את הבן אדם ויש אנשים שלא רוצים להתנשק בפגישה הראשונה כי נשיקה זה עדיין אינטימי והם עדיין לא מרגישים בנוח עם אותו אדם ועוד לא התפתח רגש יותר גדול של חיבה. לעומת זאת יש את הצד האחר שאם הוא רואה פרצוף יפה, אדם שמושך אותו אז אין לו דילמות בעניין אבל לכאן או לכאן לא הייתי מסיקה מסקנות כלפייך בעניין. יש אנשים שמתפתחים מינית יותר מהר, את פשוט הולכת עם הקצב שלך וקצת old fashion שזה נהדר בעניי ונדיר בימינו..... בהצלחה!

למעלה