היי :]]

shirli0811

New member
היי :]]

ממ,, קצת עליי.. שירלי וייס, רוכבת בצח, מתחרה עם בנצי 80..:)) בת 15 וזהו..נראה ליי :|| נ.ב. מורןן מצטערת שלא באתי, הכנתי בקבוקק פטל :((

שירליייי

יאפה שילייי
סוף כל סוף:) ברוכית
אוהבתותך ה=מ=ו=נ=י=ם

Ontario R Z Y H

New member
הלו לך=]

רחל, עוד שלושה חודשים בת 15 חחחח רוכבת ברישפון וגרה בקיסריה... דראסז'ניקית
ויש לי חבית סקסית ששמה (זתומרת שמו) אונטריו.. ואין לי תמונה כי אני לא במחשב שלי... אז סתם תמונה של הכוסון הזה>> תהני=]

Ontario R Z Y H

New member
מושלם או מה.?

למרות שאם הייתי שמה את התמונות שהוא נראה כמו גופה כולם היו נבהלים חחחח הוא מתאפר מוזר... אבל......... הוא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ontario R Z Y H

New member
וואי כן!!

ובכלל הקליפ הזה מדהים!!!!!!! והשיר..... טוב אין מה לעשות, פשוט מושלמים..... ישלך מסנג'ר? לא נעים לי להציף פה חחחחח

horse 1212

New member
ברוכה הבאה..

אני גלי,רוכבת בתלמי מנשה דרסז'(וקצת קפיצות). התחרת במשמר העמק לפני איזה חודש במקרה?

shirli0811

New member
:\\ כןן.... חח

כ"כ שונאת את התחרות הזאת.. ההלך בה יותר מידיי רעע :||| חחח אממ.. אבל יש מצב ראיתי אותך שם.. לא היו ממש הרבה אנשים אז תשלחי תמונה אני נראה לי יזהה אותך :]] שבוע טוב..:))

horse 1212

New member
P=

פשוט צילמתי אאיזה ילדה על בנצי ב-80 נראה לי,ואולי זאת את. אני אעלה תמונה שהמחשב שלי עם התמונות יחיה. (ישבתי עם עוד כמה בנות על הדשא ממש קרוב למגרש עצמו).

shirli0811

New member
אזז זה תמונות שלי..

רק אני מתחרה עליו 80, השאר 60.. ממ,, מקווה שמחהשב יחיה, תשלחי לי תתמונות ואני אלמד לתקן את הטעויוות [והיו הרבהה] ;]]

favory

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני רוני.. רוכבת בחוות אמיר אנגליש.. (קפיצות ודרסז') יש לי סוסה אחת מדהימה סנואייתתת
ובקרוב פייבורי.. השתלבות נעימה ומהנה!

למעלה