היי

היי

אני חדשה כאן בפורום ואני צריכה עזרה גדולה, בקרוב אחותי מתחתנת ורציתי לדעת אם יש מקומות אחרים חוץ ממתאים לי ועונות שאפשר לקנות בהן לבוש מתאים לחתונה... תודה יונית

maymay

New member
אפשר לשאול למידה?

יש את חנות ליז מינלי בדיזינגוף סנטר שם אני מתכננת את רכישתי הבאה. הבעיה היא שהם נעצרים בערך ב46... אבל יש להם אחלה דברים שאפשר לשלב עם דברים שכבר יש בבית. יש להם המון סטרצ´ים כאלו, מלא חולצות מעטפה שמחמיאות לנו המלאות... עוד חנות טובה זו JUMP שיש להם הרבה בגדים עם נוצצים וחצאיות בגזרות מחמיאות (כאלו שעוברות את הברכיים אבל לא יותר מדי..). מתי החתונה? אולי כדאי לך להזמין ברשת? ברשת יש מלא אתרים מעולים עם אחלה בגדם אבל המשלוח עולה...

maymay

New member
אתר אחד לדוגמא

שימי לב לשחורה שלמטה (החמישית למטה), לדעתי היא פיצוצית... http://www.alight.com/cat-0009-dresses.html

תודה..

באמת תודה לכן, עזרתן לי אני אבדוק בחניות שרשמת ואסתכל עוד באתר ונראה כבר מה אבחר הבעיה היא שאני לא אוהבת שהידיים חשופות או הישבן.. בגלל זה אני מתקשה למצוא משהו ... ושוב המון תודה. החתונה עוד 3 חודשים

DREAM111

New member
היי יונית אז קודם מזל טוב לחתונה

בכייף הייתי ממליצה על מתוקה. היא עושה חליפות משגעות. היא תופרת לפי מידה ויש לה דבירם יפיפיים כולל שמלות חליפות מחוייטות חצאית ועליונית כדאי לנסות. אני עשיתי טעות בחתונה השניה במשפחה ולא הלכתי אליה ואכלתי אותה. בהצלחה. תהנו.

anwo

New member
היי יונית

אני ממליצה על חנות המעצב רון מנדלמן אשר מכבד מידות בכל אשר הן. יש לו בגדים ממש יפים שווה לנסות.....

למעלה